Opublikowano 3 Sierpnia 20253 Sie Rozwiązanie Miał ktoś taki problem ? Lub podpowie od czego zacząć ?Edit : Ręczne zamknięcie , czyszczenie i smar , plus adaptacja rozwiązała problem . Edytowane 22 Marca22 Mar przez MaTb8
Opublikowano 3 Sierpnia 20253 Sie 9 minut temu, MaTb8 napisał(a): Lub podpowie od czego zacząć ? Od wrzucenia pełnego auto-scanu a nie zdjęć.
Opublikowano 3 Sierpnia 20253 Sie Autor 36 minut temu, Muskel1 napisał(a): Od wrzucenia pełnego auto-scanu a nie zdjęć. Co to znaczy pełnego skanu i jak mam go zrobić ? Błędy wyrzuca takie jak na zdj , dach nie otwiera się do końca i ma problem z poruszaniem płynnym i by się zamknąć wgl
Opublikowano 4 Sierpnia 20254 Sie Autor 9 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Wpisz sobie na YT VCDS auto-scan to się dowiesz. Dobra , dziś podziałam i postaram się wrzucić 😄
Opublikowano 4 Sierpnia 20254 Sie Autor Log-WAUZZZ8K89N007993-309710km.txt Proszę tu są logi z Vcds , coś dalej czy dać to komuś kto ma więcej wiedzy ?
Opublikowano 5 Sierpnia 20255 Sie Możesz spróbować "pomóc" mu otworzyć się. Wsiądź do auta, przytrzymaj przycisk otwierania dachu. Z tego co pisałeś nie otwiera się do końca. W momencie gdy się zatrzyma, pomóż mu ręką (pchając z czuciem w kierunku otwarcia), otworzyć się całkowicie. Drugą ręką trzymając oczywiście cały czas przycisk otwierania w pozycji otwarcia.
Opublikowano 5 Sierpnia 20255 Sie Autor 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Możesz spróbować "pomóc" mu otworzyć się. Wsiądź do auta, przytrzymaj przycisk otwierania dachu. Z tego co pisałeś nie otwiera się do końca. W momencie gdy się zatrzyma, pomóż mu ręką (pchając z czuciem w kierunku otwarcia), otworzyć się całkowicie. Drugą ręką trzymając oczywiście cały czas przycisk otwierania w pozycji otwarcia. Spróbuję coś jutro z tego , dzięki , mogę nagrać co się dzieje to lepiej by ktoś zrozumiał 😅, mam wrażenie że na przekręceniu przyciskiem w pewnym momencie silnik kręci i linki lecą cały czas do momentu aż się zatrzyma , a powinno co obrót się stopować w miejscu raczej . Może adaptacja / kodowanie no ale na zamkniętym / tak otwartym dachu jak jest teraz to nie możliwe do wykonania .
Opublikowano 9 Sierpnia 20259 Sie Autor Absolutnie nie działa 😐. Otwierając maks za pomocą przycisku dach ani drgnie ręcznie , nawet trzymając przycisk
Opublikowano 23 Września 202523 Wrz Autor Dalej nic w tym temacie 😬. Błędy widocznie są stałe skoro wracają, myślałem bezpiecznik blokuje ale jest cały jako 20 według rozpiski . Więc już nie wiem co , wymieniać na oślep to bez sensu więc szukam kogoś kto ma doświadczenie w naprawie szyberdachów. Wszystko wygląda na sprawne a jednak nie działa jak powinno
Opublikowano 14 Marca14 Mar Autor Może ktoś się wypowie o tym ? Tak jakby dach wyczuwał jakąś przeszkodę? Messenger_creation_084EF51C-F01A-46F8-9455-7C7F3720FFE5.mp4
Opublikowano 14 Marca14 Mar Autor A niby po co ? Nie ma tam żadnych nowych błędów odnośnie tego tematu . Szyberdach wyczuwa jakąś przeszkodę ewidentnie jak widać na filmie , błąd regulatora i przycisku jako przerwa w obwodzie , ręcznie nie da się pchnąć, nic to nie daje ...
Opublikowano 14 Marca14 Mar Autor Temat rozwiązany, ręcznie przekręciłem za pomocą imbusa i dach śmiga jak powinien 😁.Edit : Po złożeniu wszystkiego brak reakcji , zero totalne , lampki się świecą i reszta , ale szyberdach ani rusz 😶 Edytowane 14 Marca14 Mar przez MaTb8