MaTb8 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia Miał ktoś taki problem ? Lub podpowie od czego zacząć ?
Muskel1 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia 9 minut temu, MaTb8 napisał(a): Lub podpowie od czego zacząć ? Od wrzucenia pełnego auto-scanu a nie zdjęć.
MaTb8 Opublikowano 3 Sierpnia Autor Opublikowano 3 Sierpnia 36 minut temu, Muskel1 napisał(a): Od wrzucenia pełnego auto-scanu a nie zdjęć. Co to znaczy pełnego skanu i jak mam go zrobić ? Błędy wyrzuca takie jak na zdj , dach nie otwiera się do końca i ma problem z poruszaniem płynnym i by się zamknąć wgl
Muskel1 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia Wpisz sobie na YT VCDS auto-scan to się dowiesz.
MaTb8 Opublikowano 4 Sierpnia Autor Opublikowano 4 Sierpnia 9 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Wpisz sobie na YT VCDS auto-scan to się dowiesz. Dobra , dziś podziałam i postaram się wrzucić 😄
MaTb8 Opublikowano 4 Sierpnia Autor Opublikowano 4 Sierpnia Log-WAUZZZ8K89N007993-309710km.txt Proszę tu są logi z Vcds , coś dalej czy dać to komuś kto ma więcej wiedzy ?
Muskel1 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Możesz spróbować "pomóc" mu otworzyć się. Wsiądź do auta, przytrzymaj przycisk otwierania dachu. Z tego co pisałeś nie otwiera się do końca. W momencie gdy się zatrzyma, pomóż mu ręką (pchając z czuciem w kierunku otwarcia), otworzyć się całkowicie. Drugą ręką trzymając oczywiście cały czas przycisk otwierania w pozycji otwarcia.
MaTb8 Opublikowano 5 Sierpnia Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Możesz spróbować "pomóc" mu otworzyć się. Wsiądź do auta, przytrzymaj przycisk otwierania dachu. Z tego co pisałeś nie otwiera się do końca. W momencie gdy się zatrzyma, pomóż mu ręką (pchając z czuciem w kierunku otwarcia), otworzyć się całkowicie. Drugą ręką trzymając oczywiście cały czas przycisk otwierania w pozycji otwarcia. Spróbuję coś jutro z tego , dzięki , mogę nagrać co się dzieje to lepiej by ktoś zrozumiał 😅, mam wrażenie że na przekręceniu przyciskiem w pewnym momencie silnik kręci i linki lecą cały czas do momentu aż się zatrzyma , a powinno co obrót się stopować w miejscu raczej . Może adaptacja / kodowanie no ale na zamkniętym / tak otwartym dachu jak jest teraz to nie możliwe do wykonania .
MaTb8 Opublikowano 9 Sierpnia Autor Opublikowano 9 Sierpnia Absolutnie nie działa 😐. Otwierając maks za pomocą przycisku dach ani drgnie ręcznie , nawet trzymając przycisk
Rekomendowane odpowiedzi