Kubson_ Opublikowano wczoraj o 08:04 Opublikowano wczoraj o 08:04 Cześć, Mam problem z automatyczną roletą klapy bagażnika zacięła się w górnej pozycji i nie chce ruszyć. Zdemontowałem wczoraj silniczek, myślałem że może styki gdzieś zaśniedziały ale nie. Wszystko wygląda na okej. Przeczytałem też inne tematy na forum w podobnej sprawie, ale nie rozwiązało to mojego problemu. Popsikałem też szyny oraz zbieracze silikonem w spray'u- dalej nic. Może macie jakieś porady co może być przyczyną? Znalazłem gdzieś wzmiankę o odłączeniu akumulatora- żeby system komfortu się zresetował. Tylko czy nie ma to żadnych konsekwencji z jakimiś późniejszymi błędami w aucie albo coś podobnego? Może jest możliwość żeby odłączyć sam ten moduł od zasilania. Z góry dzięki
Kubson_ Opublikowano 21 godzin temu Autor Opublikowano 21 godzin temu Tak, jak odłączę akumulator to nie wywali żadnych błędów na komputerze?
Kubson_ Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu Nie mam VCDS, podjadę do kogoś żeby mi podłączył i podeślę.
Muskel1 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Tylko proszę pełny auto-scan w postaci pliku tekstowego a nie zdjęcia jednego błędu.
Rekomendowane odpowiedzi