mcemsi Opublikowano 15 Sierpnia Opublikowano 15 Sierpnia Do tej pory nie miałem tej trzeciej po prawej opcji. Wygląda idealnie bo jak rozumiem można dokupić TYLKO traffic i widok satelitarny a nie całą nawigację jaka jest w pierwszej opcji po lewej. Nie mam fabrycznie nawigacji ale jest odblokowana i teraz 2 pytania: 1. Dlaczego taka opcja się nagle pojawiła jeżeli serwery Audi zapewne wiedzą że mój VIN nie ma nawigacji, więc powinna być tylko aktywna opcja pierwsza po lewej? 2. Jak zakupię opcję trzecią to po upływie jej czasu zniknie mi tylko traffic i sat czy całkowicie się nawigacja zablokuje?
Deniro Opublikowano wczoraj o 05:16 Opublikowano wczoraj o 05:16 Musiałbyś zainwestować te 70zł i sprwadzić , opcje są dwie , albo jest to bug w systemie i algorytm w myaudi omyłkowo zaciągnoł informacje że auto ma fabryczne navi ale po zakupie nie prześle tych ułsug bo niema tego na docelowym serwerze albo poprostu zadziałą , sprwadź i daj znać
mcemsi Opublikowano wczoraj o 07:35 Autor Opublikowano wczoraj o 07:35 (edytowane) Zainwestowałem i nawet korzystniej , na stronie DE MyAudi jest to samo ale pierwszy miesiąc dają za 1€. Potem samoistnie pobierają z konta ale subskrypcję można anulować. Wszystko działa oczywiście jak powinno 🙂 ale opcje wyglądają dziwnie ciekawie jak na załączniku. Ten 26.06.2024 czyli ponad rok temu to data kiedy wziąłem na próbę oficjalnie pełną navi miesiąc wcześniej na 1 miesiąc również za 1€ . Po miesiącu oczywiście wygasło no ale tak miało być. Edytowane wczoraj o 07:36 przez mcemsi
Deniro Opublikowano wczoraj o 15:34 Opublikowano wczoraj o 15:34 7 godzin temu, mcemsi napisał(a): Zainwestowałem i nawet korzystniej , na stronie DE MyAudi jest to samo ale pierwszy miesiąc dają za 1€. Potem samoistnie pobierają z konta ale subskrypcję można anulować. Wszystko działa oczywiście jak powinno 🙂 ale opcje wyglądają dziwnie ciekawie jak na załączniku. Ten 26.06.2024 czyli ponad rok temu to data kiedy wziąłem na próbę oficjalnie pełną navi miesiąc wcześniej na 1 miesiąc również za 1€ . Po miesiącu oczywiście wygasło no ale tak miało być. “Bezterminowo” ciekawe ale dobrze że taka możliwość się pojawiła - u mnie w Audi A3 8Y jescze takiej opcji niema puki co - jest tylko pełna nawigacja z 200zl miesięcznie - a Navi oczywiscie odblokowana offline lecz oryginalnym kodem z fabryki
Rekomendowane odpowiedzi