kylo5 Opublikowano 19 Sierpnia Opublikowano 19 Sierpnia (edytowane) silnik (1).pdfWitam mam problem świeci mi się cheack pokazuje błąd P007000 czujnik temperatury panującej na zewnątrz samochodu stały błąd po skasowaniu błędu odpalam auto dwa razy i błąd znowu wskakuje ,dziś założyłem nowy czujnik zewnętrzny orginal ale to samo w programie pokazuje temperatury zewnętrznej 215 Stopnii proszę o wskazówki pomoc Edytowane 20 Sierpnia przez kylo5
Muskel1 Opublikowano 19 Sierpnia Opublikowano 19 Sierpnia Wrzucamy zawsze pełny auto-scan a nie kody błędów czy zdjęcia.
Muskel1 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Pełny auto-scan, jak sama nazwa wskazuje, jest to odczyt ze WSZYSTKICH sterowników!
kylo5 Opublikowano Czwartek o 09:35 Autor Opublikowano Czwartek o 09:35 Ok dodane proszę skan full.pdf
Muskel1 Opublikowano Czwartek o 12:19 Opublikowano Czwartek o 12:19 Uzupełnij poprawnie profil bo nawet nie wiadomo o jakim aucie/roczniku/kodzie silnika mowa. W profilu masz B8.
kylo5 Opublikowano Czwartek o 12:36 Autor Opublikowano Czwartek o 12:36 16 minut temu, Muskel1 napisał(a): Uzupełnij poprawnie profil bo nawet nie wiadomo o jakim aucie/roczniku/kodzie silnika mowa. W profilu masz B8. Już zmienione
Muskel1 Opublikowano Czwartek o 12:50 Opublikowano Czwartek o 12:50 Spoglądając na Auto-Scan wnioskuję, że auto jest po kolizji? (przód)
kylo5 Opublikowano Czwartek o 13:56 Autor Opublikowano Czwartek o 13:56 Tak dokładnie pasy zrobione ,męczę się jak wyjąć sterownik airbag jest w konsoli środkowej ale jest pod czarnym.pladtikiem za cholerę nie mogę tego zdjąć
Muskel1 Opublikowano Czwartek o 14:18 Opublikowano Czwartek o 14:18 Nie sądzisz, że taka informacja powinna zostać zawarta w pierwszym poście? Więc tam szukaj przyczyny. Pewnie wiązki po dzwonie uszkodzone.
kylo5 Opublikowano Czwartek o 15:39 Autor Opublikowano Czwartek o 15:39 Godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Nie sądzisz, że taka informacja powinna zostać zawarta w pierwszym poście? Więc tam szukaj przyczyny. Pewnie wiązki po dzwonie uszkodzone. czy na wtyczce powinno być napięcie?
Rekomendowane odpowiedzi