Adam87 Opublikowano Czwartek o 19:19 Opublikowano Czwartek o 19:19 Witam. Jaki najlepiej zestaw naprawczy do zacisków 288mm tył?
mravel Opublikowano Piątek o 08:25 Opublikowano Piątek o 08:25 jw. Ale powiem tak, mialem 288 z tylu i nagminnie sie psuly. Prowadnice zacisku sie klinowaly. Wymiana calosci na 300 z s4 rozwiazala problem. 1
Adam87 Opublikowano Piątek o 08:35 Autor Opublikowano Piątek o 08:35 35 minut temu, Dev napisał(a): autofren Dzięki DEV😉 7 minut temu, mravel napisał(a): jw. Ale powiem tak, mialem 288 z tylu i nagminnie sie psuly. Prowadnice zacisku sie klinowaly. Wymiana calosci na 300 z s4 rozwiazala problem. Ogólnie to pierwszy raz mam taki problem z tymi hamulcami. A mam takie w b7 i b6. No i w tym i w tym mam problem z prawym tyłem😅
Adam87 Opublikowano Piątek o 08:50 Autor Opublikowano Piątek o 08:50 A czym się różnią? Czy bez znaczenia?
Dev Opublikowano Piątek o 09:57 Opublikowano Piątek o 09:57 (edytowane) jeden jest autofren a drugi trw z tym ze w autfrenie masz wszystko do zacisku i tłoczka a w trw tylko gumki do tłoczka Edytowane Piątek o 09:58 przez Dev 1
Adam87 Opublikowano Piątek o 14:43 Autor Opublikowano Piątek o 14:43 O widzisz. To już wiadomo co zamówić.💪
Adam87 Opublikowano Sobota o 17:45 Autor Opublikowano Sobota o 17:45 Dzięki Tomasz😉 B7 zrobione i nawet śmiga😅 Teraz kolejne pytanko. W B6 niestety mam zatarte prowadnice i zjadło klocka razem z tarczą. Jaki zestaw tył kupić? Miałem textara od Ciebie. Poratujesz numerami?
Rekomendowane odpowiedzi