Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Dzwiny efekt kasety oraz problem z oddźwiękiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w autku mam radio chorusa i problem jest taki że jak leci radio to balans jest dobry gdy wkładam kasetke mam przesunięcie w prawo (czyli w radyjku robie balans 5 w lewo :slina: ) da rade to jakoś zlikwidować czy trzeba z tym żyć :kox: ???

a i od razu podepnę drugi temat czyli olśniło mnie wczoraj że w bagażniku jest ori sub :kox: z czego jestem zadowolony lecz jak to z moim szczęściem zawsze musi być jakieś ale czyli powiedzmy lekko drgająca obudowa :confused4: nie wiem jak to zlikwidować ;( owinąłem trzonek od zmiotki plastikowej kilka razy chusteczkami nawilżanymi (suchymi :decayed: ) i po zamknięciu klapki od kieszonki jest lepiej :kox: ale wiadomo to nie jest to co mnie zadowala to wyjście chwilowe wymyślone na poczekaniu :> podobny problem z przednimi drzwiami, latają jak cholera :confused4: to samo miałem w megane wcześniej :confused4: takie moje szczęście ;(

Opublikowano

Co do balansu to możliwe, że masz zabrudzoną głowicę i jeden kanał ciszej odtwarza z kasety. Zobacz jak przełączysz przyciskiem na drugą stronę kasety, wtedy odtwarzać będzie inna część głowicy i czy też ten balans będzie źle ustawiony, czy się coś zmieni.