aMas Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Witam w autku mam radio chorusa i problem jest taki że jak leci radio to balans jest dobry gdy wkładam kasetke mam przesunięcie w prawo (czyli w radyjku robie balans 5 w lewo ) da rade to jakoś zlikwidować czy trzeba z tym żyć ??? a i od razu podepnę drugi temat czyli olśniło mnie wczoraj że w bagażniku jest ori sub z czego jestem zadowolony lecz jak to z moim szczęściem zawsze musi być jakieś ale czyli powiedzmy lekko drgająca obudowa nie wiem jak to zlikwidować ;( owinąłem trzonek od zmiotki plastikowej kilka razy chusteczkami nawilżanymi (suchymi ) i po zamknięciu klapki od kieszonki jest lepiej ale wiadomo to nie jest to co mnie zadowala to wyjście chwilowe wymyślone na poczekaniu :> podobny problem z przednimi drzwiami, latają jak cholera to samo miałem w megane wcześniej takie moje szczęście ;(
fabi_wgw Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Co do balansu to możliwe, że masz zabrudzoną głowicę i jeden kanał ciszej odtwarza z kasety. Zobacz jak przełączysz przyciskiem na drugą stronę kasety, wtedy odtwarzać będzie inna część głowicy i czy też ten balans będzie źle ustawiony, czy się coś zmieni.
aMas Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Opublikowano 17 Maja 2009 tylko ze "kaseta" to przejsciowka na mp4
Rekomendowane odpowiedzi