Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jak pozbyć się niektórych węży pod maską w Audi A4 B6 1.8T?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie jak pozbyć się tych węży podobno idzie to jakoś przerobić pozbywając się polowy z nich u mnie i tak one dokonały żywota kto już cos Dzialal z tym i powie co jak zrobićatt.VI73_0gCA6gQDIg9Pwb2teGHv05M0S2xQagGhyHiYAs.thumb.JPG.2b613ac85121bf4265fd53a84eb099fb.JPG

Opublikowano

Masz tu układy podciśnienia serwo, evap, odma, czego chcesz się pozbyć? Ja tu nic niepotrzebnego nie widzę.

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, Langista napisał(a):

Masz tu układy podciśnienia serwo, evap, odma, czego chcesz się pozbyć? Ja tu nic niepotrzebnego nie widzę.

podobno jest jakaś opcja na przerobienie tego w prosty sposób by lepiej działało i prościej 

bo ogólnie u mnie to już padło ten króciec padł , zamówiłem cały nowy zestaw plus węże oplatane no wiesz żeby wymienić wszystko na nowe ale podpowiedzili mi ze gdzieś tam ktoś to przerabiał ze prościej było zrobione i mniej zawodnie .

ogólnie problem tez taki ze turbo ładowało 1.5 bar i schodziło do 1.0 bar a teraz ładuje czasem 1.5 i schodzi do 0.5 a odłączyłem n75 to ładowało tylko do 0.5 i schodziło do 0.4 jakoś tak czasem nawet do 0.3 wiec tez slyszlaem ze od PIERBURG od opla są lepsze i P&P i widzę ze na fmic jest zestaw taki ale tez jak szukam po modelu na hurtowniach to konstrukcja podobna do tego z fmic ale inny kszalt ma ten n75 ale tez PIERBURG ale z fmic 115 zł a tam 450 zł jakoś i pytanie brać z fmic czy dopłacać do tamtego