Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

PaintBall-erzy w A4-klubie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Mamy w klubie jakiś zapaleńców PB ? :evil:

Macie taką zajawkę? Jaki macie sprzęt? Co planujecie kupić ? Robicie jakieś mody? Testujecie lufy, loadery, markery?

Jesteście ogarnięci w temacie i możecie innym coś innym polecić - sprzęt, miejscówki, taktyki, techniki :kox:

Speedball - Las - Budynki ?

Zaczynając od siebie, do tej pory strzelałem ze Spydera MR1, Tippmanna A5, okazyjnie z innych lepszych sprzętów - obecnie wyprzedałem cały sprzęt, a w zamian zabieram się za wyższą półkę.

Macie jakies ciekawe aukcje, okazje, ktoś coś sprzedaje - wklejajcie linki i niech inni skorzystają.

Może zorganizujemy jakieś klubowe strzelanie..

Opublikowano

kiedyś już było klubowe strzelanie w Wawie ale tylko raz

był nawet temat założony

Opublikowano
  • Autor

I się wszyscy rozproszyli :disgust: Może trzeba reaktywować.. Mogę nprawdę niedrogo załatwić potrzebny sprzęt dla kilkunastu osób (bez żadnego nadzoru organizatorów) (to jeśli chodzi o Warszawę i okolicę i jakies leśne spotkanie.. ).. :wink4:

Moglibyśmy się ustawić i wystrzelać :) . - Żółw - Ty grasz po godzinach ?

Opublikowano

mamy w klubie ich mamy i ja np. nim jestem - choc na a4 juz zadko zagladam niestety z racji sporej liczby obowiazkow no ale nie bede sie tu tlumaczyl ;)

co do sprzetu to posiadam ws-66 by armotech (oryginalny) sprowadzalem go z us kiedy w polsce paintballowcy sikali w pieluchy i fortune za niego wydalem. ale bylo warto - jest dosc celny, niestety wymaga duzych kulek a u nas o nie ciezko i wazy tyle co ory m4 czyli ze 4 kg z doposazeniem :) no ale ten wyglad :D sa gdzies tu moje fotki z nim ze strzelanki klubowej wlasnie organizowanej przez kolege z klubu o nicku pet3r. strzelalem juz generalnie pompkami, tipkami 98, a5, x7 i prostymi spyderkami. czyli dosc spora gama. teraz czaje sie na cos bez spluczki a z magazynkiem - t68 gen6 ale z racji ograniczonej mozliwosci czasowej narazie kupno odkladam. poprostu nie mam za bardzo tak jak pisalem czasu na gry niestety :/

generalnie jestem zwolennikiem wooda a speeda nie bardzo trawie...i te rozowe markery plujace 20kul/sek ... eeeee ...ja tam wole lasek jednak :) i budynki ;) ostatnio bylem na platoon w zeszlym roku - 2 dni fajnej zabawy w dabrowce koscielnej pod poznaniem. chlopaki zrobili wlasne pole i naprawde super im to wyszlo - sporo pracy ale efekt piekny. kto byl ten wie. imprezka troche droga ale poza kolejka do stacji ladowania nie mam uwag :) w tym roku tez organizuja napewno i jak mi sie uda wyrwac to pewnie tez bede. gralo chyba ok 250-300 osob :)

co do klubu to w wlkp jak pet3r organizowal to chetni zawsze byli i z tego co pamietam raz chyba braklo sprzetu i trzeba bylo dzielic na 2 tury ludzi. z tym, ze to byly osoby co raczej graly 1 raz. imprezy u kolegi jak najbardziej polecam - sceneria super a z tego co mowil wtedy to jeszcze caly czas pracowal nad rozbudowa swojej dzialeczki wiec teraz jest pewnie jeszcze lepiej :) atmosferka super byla zawsze, grilek itp :) fotki gdzies sa trzeba tylko poszukac :) sprzet tez bardzo dobry bo tipki a5 elektro (chociaz my i tak wylaczalismy autofire:) ) a tego raczej nikt nie wypozycza to tez duzy plus dla niego. widzialem ze w kraku klubowicze chyba tez ze 2-3 razy organizowali tak ze ludziska sa :) pewnie sie kryja tylko...dobry kamuflage to podstawa ;) hehe :)

Opublikowano

. - Żółw - Ty grasz po godzinach ?

po godzinach to PS3 :wink4:

raz byłem na paintball i było :kox:

Opublikowano
  • Autor

. - Żółw - Ty grasz po godzinach ?

po godzinach to PS3 :wink4:

raz byłem na paintball i było :kox:

Spróbuję coś zorganizować, może któryś z krawaciarzy się ruszy :evil:

Co do Ps3 to http://www.a4-klub.pl/smf/w_co_kto_gra_pc_psps2ps3x360-t48965.495.html może się czymś wymienimy :kox: :kox:

Opublikowano

Spróbuję coś zorganizować, może któryś z krawaciarzy się ruszy :evil:

Sam jesteś krawaciarz :tongue4:

Jakby co to ja się piszę, wezmę ze sobą rozpuszczalnik to będę medykiem :yeee:

Opublikowano

Klubowe strzelanie jest też w Krakowie, mamy założony wątek osobny, strzelamy się tak raz na jakieś 2 miesiące :decayed:

Ja sam bawię się w to częściej, a co do sprzętu to cały czas handluję kulkami, mam wszystkie typy, od zeszłorocznych, poprzez kule na pola komercyjne do wysokiej jakości kul turniejowych, także jakby ktoś chciał to śmiało :cool1:

Organizuję też strzelanie na poligonie w Krakowie, na pasterniku :

http://www.extremo.com.pl

Opublikowano
  • Autor

Wątek widziałem, ale nie zaglądałem, bo to taki trochę wątek regionalny :embarrassed::wink4:

Nie wiedziałem za to, że zajmujesz się komercją :naughty:

- spróbuję coś rozruszać na Mazowszu, może jak się chłopaki wkręcą to zrobimy ligę A4 :P

Z wyjazdami do innych regionów :kox::przebiegly:

Co do kulek to zaraz pogadamy na PW :evil:

Opublikowano

Spoko :wink4:

Miron organizuje jedniodniowego spota ze strzelaniem na Śląsku, urodziny spotów mają :wink4:

Ale liga z wyjazdami, czemu nie :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Byłoby fajnie :naughty::tongue4:

Zobaczymy jak się ziarno zasieje w Mazowieckim :gwizdanie:

Opublikowano

Sprzętu nie mam ale parę razy byłem na strzelaniu ... nawet na takim na 300 osób pod Poznaniem :kox:

Rozrywka max :>

Jak będziecie coś organizować to się piszę :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Będę coś organizował na 100%, ale na pewno powstanie nowy wątek do tego. :wink4:

MRoger CS na żywo :naughty:

Na dniach kupuję potrzebny sprzęt dla kilkunstu osób.

Opublikowano

Ja sie kiedys bawilem, miałem tipka 98 zrobione na M4. Speedball jest :wallbash: Jedynym problemem painta są maski :disgust: g**no widać, parują i sie ch**owo oddycha. Nastepnym moim sprzętem jak już to będzie rap4 cal. 0.43, i normalnie można poginac w okularkach jak w asg, a do tego nie jest się całym ubrudzonym budyniem. Rap to dokładna replika m4 jesli chodzi o wymiary, naboje w łuskach (jakos po 21 w magu, jedyny mankament), no i butla może być chowana w kolbie, więc odchodzi opcja butli na plecach + mamby.

Opublikowano

CA albo America's Army w moim wypadku, ale tutaj pb jak zaliczysz banie to czuć :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Ja sie kiedys bawilem, miałem tipka 98 zrobione na M4. Speedball jest :wallbash: Jedynym problemem painta są maski :disgust: g**no widać, parują i sie ch**owo oddycha. Nastepnym moim sprzętem jak już to będzie rap4 cal. 0.43, i normalnie można poginac w okularkach jak w asg, a do tego nie jest się całym ubrudzonym budyniem. Rap to dokładna replika m4 jesli chodzi o wymiary, naboje w łuskach (jakos po 21 w magu, jedyny mankament), no i butla może być chowana w kolbie, więc odchodzi opcja butli na plecach + mamby.

Musiałbyś dobrać sobie odpowiednią maskę. Każdy z nas ma inną paszczę, mniej lub bardziej się poci.

Jedna maska u Ciebie będzie parować, a u kolegi nie. Najlepiej wziąć sobie w rękę, pomacać, przymierzyć kilka sztuk.

Ja nie mam takich odczuć związanych z maską - na szczęście :wink4:

ale tutaj pb jak zaliczysz banie to czuć :naughty:

Cały urok :naughty: Wypalić komuś w japę :decayed:

Opublikowano

Pogadaj ze specem..ma fajny karabinek do strzelania :polew::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Spec ma ASG - amatorze :naughty:

Opublikowano

Spec ma ASG - amatorze :naughty:

Ja tam nie wiem..to Ty z Pruszkowa jesteś :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ragga bracie.. wprowadzę Cię w szeregi, pójdziemy na przeciwników ramię w ramię :decayed::kox: