Gość eon Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Wiem, że temat był już poruszany, ale dotychczasowe posty nie pomogły mi zdecydować. Mam bowiem do wymiany łącze elastyczne i zastanawiam się czy przy okazji nie usunąć także katalizatora. Nie wiem jednak jakie rozwiązanie będzie korzystniejsze w moim przypadku, czy opróżnić jego zawartość czy może całkowicie go zastąpić poprzez rurke, bo z tego co przeczytałem na łamach forum strumienicy mi nie polecacie... Dodam tylko, że moje audyszyn ma przejechane 160 tys. km. Czy usunięcie katalizatora spowoduje w moim przypadku odczucie wzrostu mocy??? Czy mogą się pojawić jakieś nieporządane skutki??? Przy okazji życze również Wesołych Świąt...
Gość spedyt Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Czy usunięcie katalizatora spowoduje w moim przypadku odczucie wzrostu mocy??? Nie, ale może Ci się wydawać że jest przyrost
Gość Murzyn Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Czy usunięcie katalizatora spowoduje w moim przypadku odczucie wzrostu mocy??? NIE - ewentualnie moze sie ladniej wkrecac. Przyros mocy to ok 2KM (tyle tracily auta po zamontowaniu kata z tego co pamietam) Czy mogą się pojawić jakieś nieporządane skutki??? raczej nie czy opróżnić jego zawartość czy może całkowicie go zastąpić wszystko jedno
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Czy mogą się pojawić jakieś nieporządane skutki??? Co prawda Murzyn ma rację ale przy założeniu, że gość który będzie wykonywał to będzie się na tym znał. Natomiast jeśli ktoś spierniczy robotę to problemy mogą wystąpić. PS. u siebie założyłem uniwersalny - co oczywiście nie zmienia faktu, że w moim mniemaniu rurka jest dobrym rozwiązaniem (podkreślam - dobrze wstawiona rurka).
Rekomendowane odpowiedzi