Opublikowano 1 godzinę temu1 godz Cześć, mam problem z A4 B9 w którym co jakiś czas świeciła się awaria side asist, a od tygodnia już na stałe, vcds pokazał na wszystkich sterownikach bezpieczeństwa usterkę magistrali. Wyjąłem bezpiecznik w bagażniku od side asist przeczyściłem i wszystkie błędy znikły, ale zostały 2 w gatewayu mówiące o jednoprzewodowej trybie pracy magistrali U0054 i drugi o za wysokim prądzie spoczynkowym U1406 fotki poniżej. Teraz pytanie jak szybko znaleźć ten trafiony kabel can ewentualnie czy może to być sam radar side asist ubity i jak go ominąć na czas testów czy samo odłączenie go pozwoli przywrócić normalną pracę magistrali can jeśli sam radar jest uszkodzony-choć na tą chwilę działa i nie ma błędów jeśli chodzi o side asist
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz Wrzucamy zawsze pełny auto-scan, a nie kody błędów, zdjęcia czy wycinki.
Opublikowano 25 minut temu25 min Autor Ok postaram się ogarnąć na weekend, ale w autoscanie wyszedł tylko ten jeden sterownik w błędzie.