Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] projekt S-Line 2010*PIMP MY RIDE*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

witajcie - planuje zmienic kolor felg a planach szary mat , co o tym sadzicie , ktos posiada taki kolor fel w srebnej budzie ???? piszcie.

---------- Post dopisany 25-12-2012 at 00:48 ---------- Poprzedni post napisany 23-12-2012 at 23:50 ----------

co sadzicie o takim kolorze ? czy to jest RAL 9007?

Wyniki Szukania w Grafice Google dla https://lh5.googleusercontent.com/-KYlSRYCIRW4/UEEo_9NE8aI/AAAAAAAAD14/3FnzNIWZYnM/s720/_DSC7114.JPG

Opublikowano

fajny kolor :thumbup1:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
fajny kolor :thumbup1:

mam nadzieje że będzie pasować do koloru mojej budy :naughty:

na zakończenie starego roku :wink:

Opublikowano

ile za listwy progowe wew??

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

mały zimowy up date :)

54832dcc055c4cdbmed.jpg8c840f32b1a3c8a3med.jpg01d75a2bb450ecdemed.jpgdb837cdd65748249med.jpg55be677dd13a5939med.jpg920ec644749aa170med.jpg

Opublikowano

coś mi się zdaje, że bez tych brewek lepiej będzie wyglądał...

brewek nie bedzie, ani tych fel (fele moje wzór r8 grafit +polerka) ani lusterek srebnych.[br]Dopisany: 25 Grudzień 2009, 22:46_________________________________________________no w koncu dzis dorwałem podwójny wydech 2.5tdi rocznik 2003 :evil: [ciezko było chyba z 20tel do handlarzy ale sie udało :naughty:] w poniedzialek jak dobrze wszystko pojdzie to małe odświeżenie i montaz wg schematu Bartka :naughty: a nastepnie malowanie felg kolor GRAFIT.

P.S. JESLSI KTOS POTRZEBUJE TEZ WYDECH 2.5TDI - MAM NAMIARY NA GOSCIA KTORY MA KOMPLETNY WYDECH TEZ Z ROKU 2003 -STAN BDB :)[/QUOt

witam kolego, mam nadzieję że to jest podwójny wydech , jeżli tak to jaka cenka , dzięki i pozdro

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Fele 18 '' pomalowane :naughty::decayed::naughty: szary mattt rządzi :kox:

Nowy gwint na pokladzie

Odświezenie lakieru + polerka

Montaż ledów DRL okrągłych w miejsce halogenów

FOTOSTORY

Opublikowano

nie widac fotek... jaki gwint wrzuciles? rozumiem, ze AP padlo?

Opublikowano
  • Autor

po przygodzie z AP postanowilem sprawdzic tansza połke gwintu - wpadł mi w rece nowy TA TECHNIX - cały komplet (gwarancja 2lata), od razu jazda probna i wielkie zaskoczenie - myslałem ze bedzie beton, sztywniak a tu rozczarowanie auto prowadzi sie po nierownosciach b.fajnie, lepiej niz na AP, ogolnie fajn ie wybiera narazie zadowolony jestem, co ci powiem flyer to to, że z tylu sprezyny TA sa szersze i krotsze niz AP i auto na podniesieniu na maxx siedzi -60 od serii nie wiem czemu tak jest , przód TA jest ok mozna wysoko podniesc i tez ladnie zglebic no i niestetyy bede musiał wyrownac przód zeby to jakos mialo rece i nogi ale ogolnie tak chcialem auto posadzic. mam nadzieje ze TA wytrzyma mi dluzej niz AP (2 lata i zonk) ale nieraz i tka bywa, a nie chcialem ladowac znowu gwintu za 2-3koła bo nie wiem jak sprawa z autem sie potoczy - czy go nie sprzedam. teraz auto jest u lakiernika gdyz po zimie odprysł klar na spodzie auta(dokladka, listwy, progi) ale na dniach odbior i wrzuce foty - moge powiedziec jak widzialem glebe na tyle i nowe fele ze bedzie ciekawie (jeszcze przy zalozonych dystansach). Pozdrawiam.

Opublikowano

Czekamy na foty ;)

Sent from my domofon using Tapatalk

Opublikowano

Tez bym z checia zobaczyl foto bo cos trudno cie zlapac na miescie :wink:

Opublikowano

po przygodzie z AP postanowilem sprawdzic tansza połke gwintu - wpadł mi w rece nowy TA TECHNIX - cały komplet (gwarancja 2lata), od razu jazda probna i wielkie zaskoczenie - myslałem ze bedzie beton, sztywniak a tu rozczarowanie auto prowadzi sie po nierownosciach b.fajnie, lepiej niz na AP, ogolnie fajn ie wybiera narazie zadowolony jestem, co ci powiem flyer to to, że z tylu sprezyny TA sa szersze i krotsze niz AP i auto na podniesieniu na maxx siedzi -60 od serii nie wiem czemu tak jest , przód TA jest ok mozna wysoko podniesc i tez ladnie zglebic no i niestetyy bede musiał wyrownac przód zeby to jakos mialo rece i nogi ale ogolnie tak chcialem auto posadzic. mam nadzieje ze TA wytrzyma mi dluzej niz AP (2 lata i zonk) ale nieraz i tka bywa, a nie chcialem ladowac znowu gwintu za 2-3koła bo nie wiem jak sprawa z autem sie potoczy - czy go nie sprzedam. teraz auto jest u lakiernika gdyz po zimie odprysł klar na spodzie auta(dokladka, listwy, progi) ale na dniach odbior i wrzuce foty - moge powiedziec jak widzialem glebe na tyle i nowe fele ze bedzie ciekawie (jeszcze przy zalozonych dystansach). Pozdrawiam.

no to czekam na relacje z jazdy po dluzszym okresie, bo jestem ciekaw :)

tylko ta gleba... -60mm to raczej nie dla mnie :)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

okey, za pare dni porobie sesje [glebka] jak to wyglada , i jak sie sprawuje po dluzszej eksploatacji te TA bo sam jestem kurde ciekaw . No fly ja jestem zwolennikiem low ride , przy duzej feli fajnie to wyglada jak auto siedzi nisko. Damian cieb ie tez cos ostatnio nie spotykam, trzeba jakiegos spociora zrobic , Bartol do cieb ie to wpadne, to na zywo zobaczysz bo zdjecia tka nie oddaja jak auto sie prezentuje w takiej konfiguracji, jeszcze co bym zakupil to sciete koncowki n90 ale to w nastepnym miechu. Pozdro!

---------- Post dopisany 11-05-2013 at 18:50 ---------- Poprzedni post napisany 05-05-2013 at 22:46 ----------

auto odebrane , mega pozytyw , jutro montaz DRL LED in halogen :decayed: a w poniedz montaz listw S4

P.S. zawieszenie sportowe - gwint TA TECHNIX moge polecic dla tych co chca kupic coś dobrego za niewielkie pieniadze. Po odebraniu auta troche sie pobujałem i moge powiedziec ze ten gwint za te pieniadze jest naprawde b.dobry (lepszy od AP , AP troszke twardszy jak by) i w koncu wymarzona cisza , zeeerooo stuków :naughty: glebka poszła -60 (+dystans) i do nowej feli wpasowała sie idealnie, jutro zrobie pare fot - dziś deszczowo :( Pozdro!!!

---------- Post dopisany 25-08-2013 at 09:27 ---------- Poprzedni post napisany 11-05-2013 at 18:50 ----------

audi na sprzedaż :) [ więcej info w dziale - sprzedam ]

obecny wygląd auta

240c2a635b56627cmed.jpg

54551b8278391e82med.jpg

cena 20000zł

P.S.

możliwość kupna auta bez felg 18'' na oryginalnych 15'' + opony letnie i zimowe - cena będzie niższa = 19000zł

240c2a635b56627cm.jpg

---------- Post dopisany 26-10-2013 at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany 25-08-2013 at 09:29 ----------

audiczka sprzedana :decayed: w 2014 będzie next :audi:

Opublikowano

Krzychu czekam na nastepny zakup pzdr :decayed:

Opublikowano

Niezła reklama dla mojej firmy :D

Co teraz kupujesz?

Sent from my domofon using Tapatalk

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
Niezła reklama dla mojej firmy :D

Co teraz kupujesz?