Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Znoszenie auta w prawą stronę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zobacz dot'y opon..jak będą inne też może ściagać..i tak się dzieje najczęściej :cool1:

Opublikowano

Inna sprawa jest taka, że często gęsto te nowe sprzęty robią bałagan w ustawieniach, może to zabrzmi śmiesznie ale ja miałem ustawianą zbieżność na sznurki w. starej wyścigowej szkoły.

Opublikowano
  • Autor

Kuźwa, chłopaki, w zeszłym sezonie był taki sam setup i nic sie nie działo, dopiero po zimie jaja się zaczeły. Tak czy siak jutro zrobię skana i wrzucę. Dzięki za fatygę i pozdrawiam

Opublikowano

Szkoda, że do Wrocka nie jadę bo można by poeksperymentować z oponkami i sprawdzić w czym jest problem, no chyba, że Patrox zawitasz do Pozka do mistrzów i sprawdzimy na miejscu i usuniemy usterkę. Nie ma frajdy z tą mocą przy takich objawach nie mówiąc o tym, że to jest niebezpieczne.

Opublikowano
  • Autor

Jeśli nie uporam sie we Wrocku to z chęcią odwiedzę Poznań bo to wcale nie tak daleko.

Opublikowano

Spoko, w razie czego daj znać to możemy razem podjechać do tego warsztatu.

Z chęcią sprawdzę jak twoje auto śmiga :)

Pozdro

Opublikowano
  • Autor
lastscanfxx.th.jpg
Opublikowano

Ustaw jeszcze raz geometrie i najlepiej w innym zakładzie. W Katowicach jest jeden gość co bardzo dobrze robi takie rzeczy. Jak co to tu masz do niego namiar:

http://www.geometria-podwozi.pl/

Opublikowano
  • Autor

Dokłądnie zrobiłem to co napisałeś. Pojechałem do gościa co ustawia zbieżność we Wrocławiu w autach rajdowych i ma przeszło 20 letnie doświadczenie. I u niego wyszło bardzo podobnie jak tu na skanie.

Opublikowano

Dokłądnie zrobiłem to co napisałeś. Pojechałem do gościa co ustawia zbieżność we Wrocławiu w autach rajdowych i ma przeszło 20 letnie doświadczenie. I u niego wyszło bardzo podobnie jak tu na skanie.

I nadal ściąga?

Ściąga Cię na każdej nawierzchni? Niezależnie od jakości drogi?

Opublikowano

To mam jeszcze taka propozycje spróbuj założyć jakieś opony asymetryczne ( np. Conti SportContact 3 ). Ja jak kupowałem opony to gość mówił ze do zawieszenia wielowahaczowego takiego jak w Audi nie nadają się opon kirunkowych i radził takich nie kupować.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Witam, problem chyba został zlikwidowany. Przez chwilę jezdziłem na oponach zimowych 205/50/17 i jak ręką odjął. PO rozmowie z Jaro4444 zasugerował że u jego Ojca w passacie było troszke podobnie i wymienił koncówki drązków kierowniczych. Tak też zrobiłem i kupiłem 2 nowe lemfordera . Zrobiłem zbieżnośc i załozyłem opony asymetryczne tak jak sugerował JArol. W każdym razie pomogło ale nie wiem czy wystarczyło zmienić opony na asymetryczne czy problem tkwił w koncówkach. Tak czy siak mam juz święty spokój.

Opublikowano

i gitara :good: