Opublikowano 25 Maja 200917 l Autko niedawno kupione wiec jeszcze nic w nim nie zrobilem,musze pomalowac zderzaki i klape bagaznika w planach mam zmienic turbawke na AWX,FIMC,kolektor AWX,wieksze wtryski i czips,pozatym musze sciemnic szybki z czasem moze jakies ladniejsze fele i lampy zespolone z ksenonem ale to z czasem.... auto wyposarzone jest w: -2x el.szyby -skorzane fotele -klimatronok -szybedach -kiera S-line -zmieniarka plyt cd -alufelgi -FIS -el. lusterka -spryskiwacze swiatel -abs -wspomaganie kier. Pierwszy krok zrobiony wyciecie kata i nowa plecionka:
Opublikowano 25 Maja 200917 l No narazie seryjne sreberko, ale zmienisz lampki to diametralnie wizerunek sie poprawi a skórka tak jak u mnie
Opublikowano 25 Maja 200917 l Autor wczesniej mialem 1.8t wiec ten narazie wydaje mi sie troszke wolny ale mysle ze po modach da rade.... :gwizdanie: ,za to zuzycie paliwka rekompensuje wszystko
Opublikowano 25 Maja 200917 l Ma Q i spryski - całą resztę można bez większego problemu dorezać. Zajebis... baza do dalszych modów Jak będzie ją przywoził na części do PL (kiedyś), to daj znać - wezmę parę rzeczy
Opublikowano 19 Grudnia 200916 l Autor no wiec mam juz to autko od 8 miesiecy w tym czasie udalo mi sie usprawnic troche motoronie czyli: -turbo i kolektor dolotowy od AWX-a -wyciety kat -zaslepiony EGR -FIMC -wtryski 216 -odpowiedni programik pod te graty,nie robilem jeszcze wykresu bo w przyszlosci bede zakladal pompe 11..... -wymienilem wszystkie paski(rozrzad,klima,alternator oraz wszystkie napinacze i rolki) zalozylem tez mocne sprzeglo z jednomasem bo orginalne nie wytrzymuje dlugo w quattro zwlaszcza przy mojej nodze jesli chodzi o pozostale rzeczy to wymienilem w zeszlym miesiacu wszystkie wachacze z przodu (lemforder) oraz wszystkie tuleje metalowo gumowe w tylnim zawieszeniu,poza tym jestem teraz zmuszony wymienic felge (pierwsze sniegi ) bo po spotkaniu z kraweznikiem stracila czesc rantu,wygiol sie tez wachacz ale juz go wymienilem i jesli nie uda mi sie tanio znalesc takiej felgi jakie mam zalozone,to doloze troche i kupie komplet 17-stek :gwizdanie: a oto kilka fotek: