_Bartek_ Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Witam. Może było, może nie... Szukałem i nie znalazłem nic o B6, same B5 Mam pytanie - jeśli by mnie coś naszło i chciał zmienić ori radio na inne (pewno coś z Alpiny i modeli CDA) to czy da radę podłączyć je tak, żeby nie stracić informacji, które są wyświetlane na zegarach? :gwizdanie: Coś gdzieś kiedyś widziałem ale nie wiem sam czy to było B6... Coś chyba z jakąś wiązką kabli Dzięki z góry za info EDIT: WTF? http://allegro.pl/item644760529_audi_a4_a6_podlacz_fabryczne_glosniki_tylne.html
ToXiC Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 z Tego Co mi wiadomo na ta chwile nie ma rzadnego nieoryginalnego radia które wysyła sygnal do FIS-a, Tylko Oryginal :>
malik Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Nie da się. No chyba że w miejsce FISa zamontujesz sobie inny wyświetlacz. Jednak zawsze problemem będzie integracja tego z instalacja w aucie. Na pewno nie będziesz miał wskazań komuter, itd. Widziałem gdzieś rozwiązania pozwalające zintegrować multifunkcję z kierownicy z niefabrycznymi radiami w audi. Nie wiem na ile to jest sprawdzone.
_Bartek_ Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2009 No trudno... Trzeba zrezygnowac z wyswietlacza :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi