_Bartek_ Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Witam orientuje się ktoś jaka jest w/w średnica? Chciałbym na ich miejsce wsadzić coś innego i nie wiem jakiej średnicy mają być nowe... Proszę o nie pisanie, że to miejsce jest złe itp. Chodzi mi tylko o tą średnicę Pzdr
michu93 Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 ze 40mm... chyba, a co chcesz tam wsadzic? - te tweetery dają cały efekt muzyki... sprawdzałeś kiedyś jaka jest różnica jak sa i jak ich nie ma? zatkaj sobie ręką chociażby i zobaczysz... ja bym to zostawił w spokoju.
_Bartek_ Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Opublikowano 31 Maja 2009 A jakbyś chciał na ich miejsce wsadzić coś od Focala, Morela bądź Dego? :gwizdanie: Właśnie dlatego pytam o dokładną średnicę tweeterków albo miejsca na nie w boczku...
michu93 Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 sory źle przeczytałem... myślałem że chcesz wsadzi tam coś innego zamiast nowego jak tak to spoko
alex181266 Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 tweeter ma dokładnie 43 mm średnicy z wypustką 2 mm tam gdzie przychodzą kable
_Bartek_ Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2009 Konkretna odpowiedź! Dzięki <b>alex181266</b>
Rekomendowane odpowiedzi