Hugo Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Auto Układ http://www.autouklad.pl/Spece od zawieszeń i układów hamulcowych.Zjezdzilem troche warsztatow poprzednią A4 jak mi sie zaczela zawiecha tłuc i tylko u nich mi zrobili wszystko od ręki , fachowo i szybciutko.Teraz kupa znajomych tam jeździ i wszyscy są bardzo zadowoleni i jeszcze nie słyszałem żeby się ktoś skarżył.Są u nich kolejki więc najlepiej zadzwonić i się umówić.Ostatnio się rozbudowywali i teraz jest szybciej.A skoro są kolejki to znaczy , że są dobrzy
Roxyx Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Prezes dalej tam jeździsz, bo chyba się do nich wybiorę ze swojego pięknego miasta
Hugo Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Opublikowano 14 Lutego 2008 Prezes dalej tam jeździsz, bo chyba się do nich wybiorę ze swojego pięknego miasta Z zawieszeniem nie mam problemów , więc nie jeżdżę.Ale znajomi śmigają i są zadowoleni , tak więc śmiało możesz jechać.Jakbyś jechał to daj znać to wpadnę pogadać jak będe miał czas
chrzanek91 Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Mój brat tam pracuje, jest tam specjalistą od maglownic i dzień dzień wraca wypompowany bo takie sa tam kolejki
Gość Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 No to ja nie podpiszę się pod powyższym. Miałem gumowe dźwięki podczas kręcenia kierą, wg mnie wspomaganie nie działało dobrze. Wjechałem na podnośnik, starszy Pan z warsztatu pokręcił kierownicą w lewo, w prawo, potrząsał samochodem i stwierdził, że wspomaganie jest ok. Pytając o te dźwięki jakby guma o gumę lub metal ocierała to stwierdził, że możemy maglownicę zregenerować. No to w końcu jest ok czy nie jest ok? Za tą "ekspertyzę" dodatkowo zapłaciłem 50zł. Koszt 1200zł regeneracja maglownicy to trochę grubo. Jak się później okazało, pompa i magiel do zrobienia. Całość zrobione za 1300zł. Oczywiście nie w powyższym zakładzie.
Hugo Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Opublikowano 10 Lipca 2015 A skąd taka cena? Jak rok temu pytałem o regenerację to koszt był połowę tego co napisałeś.
dekiel 13 Opublikowano 12 Lutego 2021 Opublikowano 12 Lutego 2021 Jeżdżę do Andrzeja Siwca już parę lat na sprawy serwisowe , geometrię i wymianę różnych gratów eksploatacyjnych , klocki , tuleje zawieszenia l. Specjalizują się w maglownicach , załoga raczej stała . Mają też drugi zakład w Dysie k/Lublina. Złego słowa nie powiem o nich.
Robzy Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Podbiję temat, również polecam serwis. Maglownica uszczelniona z dnia na dzień, geometria ustawiona bardzo dobrze. Polecam, znają się na rzeczy.
Rekomendowane odpowiedzi