marcing. Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 witam . niedawno zakupilem B6 02r 1.9 tdi. i mam maly problem z jednym kluczykiem ?!centralny nieotwiera sie z niego(mysle ze to bateria),a po zapaleniu gasnie w momencie . cz jest mozliwosc ze jakos sie rozkodowal ? wyglada na nieuzywany kluczyk:) co zrobic i jka moge sprawdzic cz ten kluczyk jest od mojego auta? z gory dziekuje za pomoc
Wihajster Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 najprawdopodobniej w kluczu nie ma transpondera albo jest ale z innego auta.Ktos przełożył grot do klucza z innego auta do sprzedaży
domjenick Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 do tego jeszcze miga pomaranczowa kontrolka z autem :gwizdanie:
marcing. Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2009 no swieci sie! w sumie nie jest to jakis wielki problem ale w razie gdy padnie mi ten 1-szy klucz lub cos sie z nim stanie to chcialbym jakos rozwiazac ta zagadke .jesli ktos cos wie to smialo pisac . pozdrawiam
Wihajster Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 jak masz pin spróbuj vagiem dopisac immo do tego klucza co nie dzialac
Rekomendowane odpowiedzi