Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Felgi podobne do Tomason TN6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przejrzyj sobie ofertę Toora :wink4:

Opublikowano
  • Autor

a nie. za to to podziękuję. włoską to lubię tylko pizzę :naughty:

Opublikowano

Toora jest kox , nie wiem co Ty chcesz od tej firmy :cool1:

Opublikowano

a nie. za to to podziękuję. włoską to lubię tylko pizzę :naughty:

Napieprzył Wam ktoś Panowie, że włoskie = gówniane, a niestety, ale nie do końca to jest prawda. Włoskie podróby marnej jakości to owszem szajs, ale nikt mi nie powie, że TOORA, MOMO, czy inne markowe felgi są dziadowskie :shocked:

Proponuję również oprócz słuchania opinii ludzi, którzy jeździli na komplecie za 500pln posłuchać tych, co jeździli/jeżdżą na dobrych makaronach :naughty:

Opublikowano

kolega Bartek85 oczytał się, że felgi tylko ORI lub dobrych marek

a tak naprawdę to nawet repliki nie muszą byc słabe, wiem to po sobie gdyż miałem replikę w rozmiarze 17' a teraz mam 18' i wcale nie są plasteliną :gwizdanie:

:hi:

Opublikowano

Poszedł z falą forumową - co nie ori to kaszana :> Swojego czasu Młody pisał, że latał na replikach w sporym rozmiarze i nie narzekał. Felga feldze nierówna.

Opublikowano
  • Autor

spoko. luzik. nie róbcie mi tutaj OT :cool1: fakt. nie jeżdziłem na włoszczyźnie, tylko słyszałem że to kupa. skoro mówicie że jest ok no to fajnie. tyle że w ofercie TOORA nie znalazłem niczego w podobie

Opublikowano

spoko. luzik. nie róbcie mi tutaj OT :cool1: fakt. nie jeżdziłem na włoszczyźnie, tylko słyszałem że to kupa. skoro mówicie że jest ok no to fajnie. tyle że w ofercie TOORA nie znalazłem niczego w podobie

Przede wszystkim Toora to są markowe felgi a nie jakieś no name. W jej ofercie jest duży wybór felg pięcioramiennych o podobne do tych jakiś czas temu widziałem.

Opublikowano
  • Autor

a ta toora to nie jest przypadkiem spółka polska która ostatnio upadła?

http://www.wlochy.edu.pl/katalog,Wloskie-firmy-w-Polsce,Toora-Poland-SA,i116.html

http://gielda.onet.pl/3,5414,spolki.html

toż to jakaś lipa panowie :cool1: bez przesady z tym koksem :kwasny:

a wracając do tematu to tak jak mówiłem - żadna z tych felg toora nawet w połowie nie jest podobna do tomasona tn6? macie może jakieś inne propozycje, bo ja szukam i nie mogę znaleźć

Opublikowano

mam propozycje, bierz Tomasony :>

powiem Ci, że te czarne szprychy nadają feldze wyjątkowo oryginalnego wyglądu i bardzo ciekawie sie prezentują :naughty:

a z większej odległości nie widać ich i felga wygląda na pięcioramienną :przebiegly:

ja mam TN6 i nie żałuje bo furka oprócz fajnego wyglądu jest od razu rozpoznawana :cool1:

Opublikowano
  • Autor

paulo- patrzyłem już na Twoje wozidło i fela jest mega :kox:

właśnie chodzi mi o te czarne szprychy, strasznie mi się to nie podoba, ale jak nic nie znajdę to na 100% biorę TN6 :naughty:

jakie laczki założyłeś na nie? 225? czy 235?

Opublikowano

mam 225/40 ale proponuję Ci zakupić 235/40 bo ramiona tej felgi są wypukłe na zewnątrz i zawsze z szerszą oponą będzie ciut bezpieczniej przy parkowaniu

a tu masz pare dodatkowych fotek felunku z mojej fury

84303144.th.jpg

58209896.th.jpg

23701542.th.jpg