Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Świecące listwy progowe - choinka ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie nie robię OT ale IMO takie listwy to tandeta i nawet gdyby audi to robiło w ori nie chciałbym mieć czegoś takiego.

zaloże sie że gdyby wyszły seryjnie takie listwy w R8 S5 A5 S4 RS4 itd to byś pisał coś innego :gwizdanie:

Opublikowano

Panowie nie robię OT ale IMO takie listwy to tandeta i nawet gdyby audi to robiło w ori nie chciałbym mieć czegoś takiego.

zaloże sie że gdyby wyszły seryjnie takie listwy w R8 S5 A5 S4 RS4 itd to byś pisał coś innego :gwizdanie:

załóż się :naughty:

Opublikowano

Też tak myśle. :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2009, 15:24_________________________________________________

Czyli co? Nie kupiłbyś Audi bo miało by listwy świecące. :polew:
Opublikowano

innej odpowiedzi sie nie spodziewalem :gwizdanie:

koniec OT

Opublikowano

Choinka :mysli: nieeeeeeeee. Są nawet fajne, ale to jeszcze zależy od intensywności świecenia :gwizdanie:

Opublikowano

Ogólnie pomysł ciekawy. Ale te ze zdjęcia kiepsko wyglądają :thumbdown: Może gdyby miały inny kształ, bardziej delikatny no i były gładkie, bez wzorków to warto by to przemyśleć.

Opublikowano

ale napewno nie wyjda bo panowie z koncernu AUDI to nie wieśniaki :polew: i wiedzą że Audi jest dla ludzi mających klasę

Opublikowano

ale napewno nie wyjda bo panowie z koncernu AUDI to nie wieśniaki :polew: i wiedzą że Audi jest dla ludzi mających klasę

OO ! święte słowa

Opublikowano

aż byś się zdziwił :gwizdanie:

Opublikowano

Uważam, że białe podświetlenie może być OK i nie uważam tych listew jako wioski - no jedynie może te wzorki.

Opublikowano

aż byś się zdziwił :gwizdanie:

Zwłaszcza patrząc na oLEDowanie nowych modeli i koncepcje niektórych dodatków :tongue4:

Opublikowano

Wszystko zależy od tego jak się listwy prezentują już na progach.

Było już kiedyś auto w klubie na ostrym tuningu, z którego wielu szydziło klikając w klawiaturę,

jednak na żywo , na zlotach było oblegane przez gawiedź, budziło respect, zasypywano właściciela pytaniami jak zrobił to, a jak tamto, ile to kosztowało....,

wielu wtedy, którzy na forum krzyczeli: wioooska !!! miało rozdziawione gęby i ani słowem się nie odezwało...,

chcę przez to powiedzieć, że ja nie osądzę, dopóki nie zobaczę na żywo !

Chyba najsensowniejsza wypowiedź tego watku.

Sam sie kiedys jarałem DayLine do B6 :embarrassed:

Zobaczyłem na aucie i wtedy wiedziałem... :sick3:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak będzie się to prezentować jak w tym Mercedesie http://video.google.com/videoplay?docid=-3646380204667463483 ( patrz pod koniec filmu) to fajne ; )

Ten znaczek AMG fajnie świeci :good: Wątpię jednak żeby te listwy były takiej samej jakości :confused4:

Opublikowano

W a4 musiało by być to na czerwono, żeby pasowało, i może coś z tego będzie, na pewno jest więcej rodzaju takich listw :)

Opublikowano

listwa :sick3:

ale załóżmy, że w listwie progowej s-line było by takie bardzo bardzo delikatne podświetlenie czerwono białe? (czerwone na czerwono napis na biało)

hmmmmm... chciałbym coś takiego zobaczyć aby móc ocenić

Opublikowano

Nie leży mi to całkowicie :thumbdown:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

lekko odgrzeje, mianowicie przeglądając dziś wiadomości na Onecie napotkałem taki artykuł.

http://moto.onet.pl/131728,5480833,1,zdjecie.html?node=27#id5480832

patrz. zdjęcie 10. Mi się podoba

Opublikowano

no ładnie ale ja i tak się nie skuszę