antonio Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Tak jak w temacie polecam warsztat AUTO-KLIMAT z Gdyni, robili mi sprzęgiełko zrywne na kółku od kompresora klimy - TANIO, SZYBKO i SOLIDNIE Adres: AUTO-KLIMAT 81-313 Gdynia ul. Tatrzańska 8a tel. (058) 621-94-44 kom. 600-226-235 Marcin - szef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlov Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Witam, Wymieniales bo terkotala Ci sprezarka na jalowym?? Ile policzyli za wymiane..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 wymieniałem bo sprzęgiełko się zerwało i nie działała sprężarka proponuje zerknąć tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_sprzeglo_zrywne_kompresora_klimatyzacji_zdjecia-t81803.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertus Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Polecam zdecydowanie ten warsztat! U mnie sprężarka była do wymiany, diagnoza szybka, auto było do odebrania po paru godzinach. Fachowcy są dobrzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Także polecam Ojciec robił tam klimę w pasku - zrobili porządnie a i cena była ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grami121 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Też robiłem tam klimę. Moim zdaniem to najlepszy warsztat klimy w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1chal_p Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Również polecam. W moim przypadku zawiodło sprzęgło zrywne w sprężarce. Wymienione na nowe, klimatyzacja przejrzana, czynnik uzupełniony. Chłodzi wybornie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi