Rubik13 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Czy da sie regenerować zaciski tylnie w A4 2.6 V6? bo jeszcze nie miałem czasu tego rozgrzebać a płyn cieknie z zacisku wiec nie wiem jak sie do tego zabrać. Są zestawy naprawcze czy mam kupić nowy?
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 da się. Sam regenerowałem i jeździ bez problemu. Jeśli masz dobry sklep, który ci sprowadzi oryginalny zestaw naprawczy to kup i z zestawem jedź do warsztatu. Chyba, że masz zaufany warsztaty, który kupuje oryginały. Osobiście bym nie ryzykował. U siebie za wszystko dałem 250 zł. Weź z warsztatu paragon lub fakturę. Niektóre uszczelki mogę puścić od razu po wyjechaniu z warsztatu. Wtedy podstawiasz im furę i niech robią od nowa. Regenerowanie się opłaca bo jak wiadomo zaciski są drogie.
Gość zdeniu Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Rubik13 po pierwsze do zapierniczaj przeczytac regulamin bo inaczej każdy post będzie ladowal w koszu poza tym jak chcesz coś pisac to patrz w jakim dziale bo temat hamulców nie pasuje do silników benzynowych
Rekomendowane odpowiedzi