Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFB] Audi A4 2,5 TDI Avant QUATTRO ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*Rozrząd* Ciekawi mnie to bo też chciałem taki silniczek i mase ludzi wypowiadało się że wymiana strasznie drogo kosztuje (a ja znów myśle że tak nie jest - jak sie ma znajomego mechaniora :evil: )

Opublikowano
  • Autor

Ja wymieniać nie wymieniałem... Nie pamiętam teraz jak z wałkami, ale pasek, wszystkie rolki itp. wymieniane były ok 4tys temu i są jeszcze na gwarancji:P Poprzedni właściciel widać, że dbał o auto bo dał mi wszystkie faktury itp z tym co było wymieniane, za ile i gdzie. Przy przebiegu 195tys (8tys temu) auto było w serwisie na diagnostyce (sprawdzenie czy wszystko OK, ewentualna lokalizacja elementów, które należało by wymienić) - i mam na to wszystko papiery, więc myślę, że puki co będzie OK

Myślę, że taka wymiana rozrządu u znajomego mechanika to koszt ok 2tys zł? ciężko powiedzieć... ludzie narzekają, ale w każdym aucie coś się kiedyś psuje. Ostatnio kuzyn robił skrzynie w mercedesie (automat - ślizgała się) koszt naprawy 4 tys u znajomego mechanika :confused4:

Opublikowano

To pozazdrościc laleczki. Żadko trfia sie taka niunia... :good:

Opublikowano

fajne autko, no i po chipie nie bedzie problemów z trakcja tak jak u mnie,.

pozdrawiam

Opublikowano

Ładnie się prezentuje :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dziś audiczka dostała nowe kółka :D

Wjechały 17" Avus Od S4 z oponami 225/45/17

IMO wygląda dużo lepiej :D

Krótka sesja w pierwszym poście;)[br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 23:12_________________________________________________Dodałem fotki z sesji plenerowej (thx Bakru)

Opublikowano

zakładałeś dystanse? bo jeśli nie to masz fele z S6 tak jak ja a nie z S4 :tongue4: ET 35? :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Dystansów nie zakładałem... Tak ET35 :>

Opublikowano

Rozrząd kosztuje 3.5 tys. robiłem to jakies 1,5 roku temu wszystko oryginał , aha i czyszczenie odmy było w tej cenie .

Szkoda że sprzedałem i bardzoooooooooo żałuje wrrrrrrrr

Opublikowano
  • Autor

Dziś na przednią atrape dojechał znaczek quattro, bo nie było, a chciałem mieć:P

Mała rzecz a cieszy heheh :D

Opublikowano

Poka a nie :P

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Heh no znaczek jak znaczek... foto masz w pierwszym poście :P

Dziś wpadłem na pomysł, aby pomalować dokładki zderzaków i progi w kolor... co sądzicie?

Do tego ciemne koło, ciemna szyba, czarny dach, gleba i fura jak sie patrzy :D heheh

Opublikowano

Maluj maluj - plany masz dokładnie takie jak ja, więc przetrzesz szlak :evil:

Opublikowano
  • Autor

Noo, musze tylko jechać do lakiernika i się dowiedzieć ile taki zabieg będzie kosztował...

Opublikowano
Do tego ciemne koło, ciemna szyba, czarny dach, gleba i fura jak sie patrzy

masz identyczne plany jak ja :decayed:

Opublikowano

Bezawaryjności życzę - może kiedyś się spotkamy na jakimś spocie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Ehh niestety 13sty Piątek to dla mnie wybitnie pechowy dzień ;( Niestety miałem kolizje... Pewna pani z niewiadomych przyczyn zajechala droge Panu w BMW który jechal przede mna... zaczal hamowac, ja tez ale niestety nie udalo sie i wjechalem mu w tył. O dziwo lampy są całe i świecą, zderzak porysowany, ale maska i chłodnica dostaly;/ lewy blotnik lekko też... co wiecej nie wiem bo maska sie nie otwiera. Jutro za jasnego robimy ogledziny i sie okaze co i jak.

Mam nadzieje że nie jest źle, bo gdy wjechalem to auto ciagle chodzilo, bylo tylko slychac jak wiatraki biją o chłodnice, ktora swoje płyny zostawiła na ulicy... i auto wróciło do domu na lawecie.

Opublikowano

Ehh niestety 13sty Piątek to dla mnie wybitnie pechowy dzień ;( Niestety miałem kolizje... Pewna pani z niewiadomych przyczyn zajechala droge Panu w BMW który jechal przede mna... zaczal hamowac, ja tez ale niestety nie udalo sie i wjechalem mu w tył. O dziwo lamy są całe i świecą, zderzak porysowany, ale maska i chlodnica dostaly;/ lewy blotnik lekko też... co wiecej nie wiem bo maska sie nie otwiera. Jutro za jasnego robimy ogledziny i sie okaze co i jak.

Mam nadzieje że nie jest źle, bo gdy wjechalem to auto ciagle chodzilo, bylo tlyko slychac jak wiatraki biją o chłodnice, ktora swoje płyny zostawiła na ulicy... i auto wróciło do domu na lawecie.

mam nadzieje ze Casco jest??? ja nie to współczuję :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Niestety nie ma :/

Ale dzisiaj od rana zabrałem sie za demontaż przodu. Chłodnica dostała i nie nadaje sie już do użycia, podobnie jak wiatrak. Wiatrak klimy odziwo wyglada na sprawny, ale czy działa okaze sie po odpaleniu. Oprócz tego maska i błotnik. Reszta OK, wiec zle nie jest...

Jak by ktoś miał chłodnice, a najlepiej cały pas przedni do 2,5TDI 99r to byłbym chętny.

http://img697.imageshack.us/img697/9609/1000630.jpg

http://img265.imageshack.us/img265/9945/1000635c.jpg

Opublikowano

Niedzielni kierowcy masakra...