Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Czestochowskie[Niedziela g17 III aleja pod DON KICHOTEM]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Piotrek98igo

4047

• MAGIC87

2676

• tymonA4

2396

• Dzo-Dzo

1690

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

panowie kur,,, jak sie zle czuje goraczka 38,5 kur.. jak sie zle czuje nie mam pytan siedze w domu i tylko sram nic wiecej ;(

Opublikowano

retrowirus albo grypa jelitowa... lepiej się do Ciebie nie zbliżać ...

dużo pij najlepiej letnie, jedz lekkostrawnie ale jedz coś, uzupełniaj elektrolity, weź nifuroksazyd (niestety na receptę) i będzie lepiej jutro..

Opublikowano

retrowirus albo grypa jelitowa... lepiej się do Ciebie nie zbliżać ...

dużo pij najlepiej letnie, jedz lekkostrawnie ale jedz coś, uzupełniaj elektrolity, weź nifuroksazyd (niestety na receptę) i będzie lepiej jutro..

o mamy lekarza w ekipie :tongue4::polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

w takich sytuacjach setka raczej nie pomoże, pomogła by przy lekkim zatruciu, na wirusa nie da rady a tylko osłabi organizm :thumbdown:

...

jakiś czas temu przez to przechodziłem, jednym słowem .... przesrane.. :polew: :polew:

Opublikowano

Witam.. Mam pytanie o jakis dobry warsztat w czestochowie zeby ustawic tlumiki cos takiego jak tu:

http://en.bsr.se/products/4004212/

bo jak bym nie ustawial to albo mi jedna koncowka ucieka a jak nie to lewa puszka jest pochylona w sumie tak jak na zdjeciu moze zna ktos jakiegos dobrego fachowca??

Opublikowano

Witam.. Mam pytanie o jakis dobry warsztat w czestochowie zeby ustawic tlumiki cos takiego jak tu:

http://en.bsr.se/products/4004212/

bo jak bym nie ustawial to albo mi jedna koncowka ucieka a jak nie to lewa puszka jest pochylona w sumie tak jak na zdjeciu moze zna ktos jakiegos dobrego fachowca??

pisz do kolegi marcin T podobno on sie tłumnikami zajmuje :good:

Opublikowano

Juz sie szykuje jakis czas tylko jak narazie to praca i praca nie ma czasu.. Ale jak tylko sie troche obrobie z czasem to napewno sie pojawie

Opublikowano

chłopaki, możecie zerknąć na allegro i powiedzieć mi które sprężyny będą dobre do mnie?

Amory seria , więc nie chce żeby nisko siedział...

ni cholery sie znam na tym i nie mam pojęcia... :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

ja dzisiaj też mody zrobiłem :> znaczki z klapy poszły i karbon na plastiku od biegów :good: