Opublikowano 27 Września 201114 l Tymek, pogoda fajna jak narazie :gwizdanie: Prawdopodobnie dzisiaj bedzie nowy mod
Opublikowano 27 Września 201114 l chyba ty sie bawisz tu juz zarty sie koncza a zaczyna walka miedzy miastem a wsią :polew: :polew:
Opublikowano 27 Września 201114 l Bogus twoje 173 KM i 383 KM uciekły tylko poł długosci... nie spinaj się tak jak się startuje na 2 a nie na 3 to takie są efekty panie sprawiedliwy :gwizdanie: no i ja mam garba a ty nie zresztą zapytaj Syśka jak było
Opublikowano 27 Września 201114 l ku... bylem w ASO jeba... pier**l.... chcialem zamowic nowy gril do siebie bo mam pekniety a tu koles mi zajeba... po znizkach prawie 1000 tys zł sam grill no nie mam pytan ;(
Opublikowano 27 Września 201114 l A ja myślałem że sys zmienił klocki no co ty sa rzeczy wazniejsze ollll fak nie mam pytan no tak klocki to pryszcz w porownaniu do moda z wydechem hehehe
Opublikowano 27 Września 201114 l Czlowiek zmieni koncowki a Ci odrazu przelot, przelot o boze Dzo, Tymek, hamulce daja rade pierwsze 2 hamowania.
Opublikowano 27 Września 201114 l A ja myślałem że sys zmienił klocki no co ty sa rzeczy wazniejsze ollll fak nie mam pytan no tak klocki to pryszcz w porownaniu do moda z wydechem hehehe ogarnij sie przeciez jeszcze sa blachy :polew:
Opublikowano 27 Września 201114 l Stwierdzam ze to forum zniszczylo zycie wielu ludzi , i niszczy. Dalej :]
Opublikowano 27 Września 201114 l To prawda gdyby nieu ono pewnie do tej pory bym miał b5 w seri i cieszył się jazda
Opublikowano 27 Września 201114 l cieszylbys sie turlaniem od swiatel do swiatlem,a jakby przyszlo cos wyprzedzic na trasie to z rozancem w rece
Opublikowano 27 Września 201114 l Autor hahahah... ALE SPAM Dzo dzo radze Ci sie nie pokazywac na spotach. bo masz jeszcze ladna b7-ke... 2-3 spoty i c**j...
Opublikowano 27 Września 201114 l ja pamietam logowanie,3,2,1 start... No ale gaz do deski!no przeciez jest
Opublikowano 27 Września 201114 l ja ide teraz w inną strone wy do niej musicie jeszcze dorosnąc moja nowa strona to wszystko ori 2 cooler ori turbo ori kolektor bez zadnych przerobek czysta z zewnatrz ma byc seria wy tego nie zrozumiecie [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 19:29_________________________________________________Pany dzis medzik skonczyl mi kuchnie jestesmy pod wrazeniem bardzo ladnie robi polecam to jest foto mojej kuchni Uploaded with ImageShack.us
Opublikowano 27 Września 201114 l Autor Michał w czwartek podbije... dogadmay temat podlacyłem na szybko tylko zeby swieciło