Piotrek98igo Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 b6 najwieksze i jedziemy twoim bo i tak musisz sie do czewy dostac :polew: to jest nas 4 ... jeszcze 1 osoba no tak 16.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 16 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 b6 najwieksze i jedziemy twoim bo i tak musisz sie do czewy dostac no przeciez dzisiaj miałem znowu spac u ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 b6 najwieksze i jedziemy twoim bo i tak musisz sie do czewy dostac no przeciez dzisiaj miałem znowu spac u ciebie po ostatnim razie,jak zes zmoczyl przescieradlo w nocy to nie ma szans :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 16 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 a skad wiesz ze to był mocz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 a skad wiesz ze to był mocz? bo przeciez skonczylem w gumie :decayed:dobra koniec tego pedalskiego koxu nie masz innych tematow tylko musisz nasze brudy z zycia wyciagac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 16 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 odcinam sie przez ostatni rok, kiedy poznałem Cie moje zycie sie zmieniło... Kiedys nie lubiłem gejów takich jak ty, ale w sumie nieszkodliwy jestes. Jako kumpel jestes do zaakceptowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 kazdy wie jak sie twoje zycie zmienilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 to nie jest forum miłosne :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 bynajmniej nie do ludzi, a do samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 co tam dziady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Piotrek weź jutro mój kabel, a tak poza tym to jak jedziemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 abudabi jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 to o której u mnie będziecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 kolo 16.30 badz zwarty i gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 ok Piotrek tylko nie zapomnij mojego Vag-a zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 nie ma dzisiaj grilla jest normalny spot o 16 u kobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 ok ale kabelek i tak weź ze sobą, to do zobaczenia o 16 u Kobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 nie nie wezme :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Co kur..a nie? piotrus bedziemy chyba inaczej musieli pogadac... wychowac Cie musze. Sorka Michał za niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 znowu chcesz do dzioba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi