Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja z Mirkiem będę na bank, Krystian też zajedzie bo dzwonił do mnie. Dawaj Karol bo siano mam dla Ciebie. Kurak weź kierunki to i tobie walutę przywiozę. Staniemy pod mostem to nie będzie padało :wink4:

Będę :decayed:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ok, bede, ale z poślizgiem...

Opublikowano
  • Autor

ty kurak 3 stacje zwiedziłem i nie mogę dostać tych pieprzonych żarówek :polew: Tobie udało się kupić czy przerabiamy na jakieś katolickie złącza ?

Opublikowano

ty kurak 3 stacje zwiedziłem i nie mogę dostać tych pieprzonych żarówek :polew: Tobie udało się kupić czy przerabiamy na jakieś katolickie złącza ?

te misiek dawaj info odnośnie szkiełka bo ten mój sąsiad zmienia decyzje. Raz tak raz nie... trafi mnie coś... albo w prawo albo w lewo.

Opublikowano
  • Autor

na razie pass muszę ogarnąć nieprzewidziane wydatki

Opublikowano

na razie pass muszę ogarnąć nieprzewidziane wydatki

git to jego przyduszę bo mi miejsce zawala na podłodze.... :wallbash:

Opublikowano

a na allegro coś widać?! Można na chama żarówkę psiknąć czymś pomarańczowym :gwizdanie: żeby tylko się nie spaliło

Opublikowano
  • Autor

http://allegro.pl/zarowka-pomaranczowa-wy5w-12v-w2-1x1-5d-tungsram-i1964009891.html

http://allegro.pl/zarowka-migacza-pomaranczowa-wy5w-5w-i1948432752.html

na allegro są zaraz obskoczę motoryzacyjne w okolicy i zobaczymy czy mają. [br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 10:05_________________________________________________kurak tu coś do Twoich migaczy żeby zaświeciły :wink4:http://allegro.pl/py21-5w-bay15d-zarowka-pomaranczowa-dwuwloknowa-i1971784006.html

Opublikowano

najpierw musze ogarnąć oprawkę. A nie ma takich żarówek we Wrocku?! :disgust:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 10:17_________________________________________________To trzeba popytać kto bierze te żarówki i też zamawiamy 6 kompletów :decayed:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 10:19_________________________________________________ja mogę zamówić, kto się decyduje?! :gwizdanie:

Opublikowano

Można na chama żarówkę psiknąć czymś pomarańczowym :gwizdanie: żeby tylko się nie spaliło

:doh1: :pilot:

Opublikowano
  • Autor

już kupiłem dla nas 2 komplety phillipsów. Droższe ale nie wyglądają jakby były w czymś maczane jak chińskie tungsramy czy inne gówno.

Opublikowano

Można na chama żarówkę psiknąć czymś pomarańczowym :gwizdanie: żeby tylko się nie spaliło

:doh1: :pilot:

:polew: :polew: :polew:

dzięki Maciek, ile Ci wiszę?

Opublikowano
  • Autor

to znaczy ile ja Tobie mniej wiszę :tongue4:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 12:25_________________________________________________ma ktoś znajomego geodetę ? potrzebuję tanio mapę do celów projektowych. Faktury , rachunki i inne papierowe śmieci mnie nie interesują. Ma być tanio :wink4:

Opublikowano

Witam !!!Z racji zbliżającego się Mikołaja zapraszam na męskie wyjście do kina kolegów z którymi spożywałem alkohol czyli Szczurka, Horneta, Kurczaka Piotra i Krystiana na jutro na godzinę 17.20 do Arkad Wrocławskich na film ''Zamiana ciał'' + ewentualnie piwo pod nasypem .KINO STAWIAM JA :hi:

Opublikowano
  • Autor

dziękuje za zaproszenie pracuję do 22 na dodatnie PKB :wallbash:

Opublikowano
author=gniady 79 link=topic=9570.msg2783083#msg2783083 date=1323093910]

Witam !!!Z racji zbliżającego się Mikołaja zapraszam na męskie wyjście do kina kolegów z którymi spożywałem alkohol czyli Szczurka, Horneta, Kurczaka Piotra i Krystiana na jutro na godzinę 17.20 do Arkad Wrocławskich na film ''Zamiana ciał'' + ewentualnie piwo pod nasypem .KINO STAWIAM JA :hi:

:cool1::przebiegly:

Opublikowano

:>

a ja bardzo chętnie, tylko będę musiał się sprężyć, bo o 15 kończę zajęcia na polibudzie, a mam po drodze 1h korepetycji. Potrzebuję czas na dojazdy i obiad :gwizdanie:

Opublikowano

Panowie ja odpadam ponieważ jutro mam szkołę rodzenia. Przykro mi ale tego nie mogę sobie dopuścić.

Tydzień mój wygląda tak...

pn. siatkówka na 18:30

wt szkoła rodzenia od 19- 21:30

śr siatkówka od 19

czw wolny

pt szkoła rodzenia od 19:21:30

Ciężko coś u mnie upchać...

Opublikowano

załatwione, środa cała wolna, ja się dostosuję... :good:

Opublikowano
  • Autor

guten Morgen