Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Moje Audi A4 B5 Avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Kupiłem w kwietniu , targany z NRD :)

1,9 TDI 110

Przyjechał tu i dostał tak:

- Nowe tarcze Febi tył i przód.

- Klocki

- Nowy płyn

- Olej i inne ale to standard.

- Teraz niedawno kapcie Org Audi 225/50/17 ET 45 7,5 J

- Opony Michelin Primacy HP z tamtego roku w dość dobrym stanie

- Lampy Depo po lifcie

- Polerka lakieru ( taka sobie )

- Podłokietnik Audi ( montaż w poniedziałek )

- Ramki zegarów

- nowa gała i mieszek ( gałka czerwono podświetlana)

Do zrobienia :

- ROZRZĄD ale części już leżą firmy Contitech i w czwartek wymiana

- Zawieszenie też kupione i wymiana razem z rozrządem ( springi K+F tył i przód )

- To samo tuleje tylnej belki w czwartek

- Osłony i odboje Sasch przy okazji wymiany sprężyn oczywiście...

i tyle :)

Na baku pod kurek zrobiłem 1230 km cykl mieszany czasem z kilkoma skrzynkami narzędzi z tyłu jeżdżąc do moich klientów

Niżej kilka fotek i to chyba wsio :hi:

Przed zmianą kapci :)

d8daee73a31d5d6c.jpg

Po zmianie

8f5d30b8184fc352.jpg

fb5bb81ec5973027.jpg

a3cec8f716d9fa64.jpg

e369a20fb3a5c55c.jpg

0484c3e5a03e6b01.jpg

0ce9cde7101404ac.jpg

e858f754136330b6.jpg

Opublikowano

Fajny kolor :kox: Troche wysoko stoi, ale to kwestia gustu :) Polerka faktycznie taka sobie (delikatnie mówiąc) :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Wiesz po polerce było cacy ale do pierwszego wjazdu na myjnie... Zapomniałem sie i troche mi zrobiło śladów a ze myjnia była dziadowska to tak jakoś wyszło. Na tym 3 zdjęciu dzieciaczek łapkami z chipsow mi macał lakier i tak dziwnie wyglada :) Ale na zywo jest gitares ;)

Opublikowano

Ładniutka :good: Wyrzuć te gumowe dywaniki i jakieś materiałowe kup (jeśli nie masz ori). Zmień radio chociażby na ori poliftowe i wnętrze zmieni bardzo na plus :) Lampki już zmienione, zmień też kierunki w błotnikach na białe :wink4: I co do zawiasu przydałoby się 1BE :mysli:

Opublikowano
  • Autor

dywaniki mam takie jakie chciałem :rolleyes: bo te z all.. sa do bani.. Te są ori Audi bo czesto wsiadam w roboczych ciuszkach i troche piasku nosze, są trwałe i guma jest 1 klasa.. Radio? Jakie na jakie? :)

Zawias kupiłem ale ori do tego modelu. Co mogę z nim zrobić? Przyciąć?:) tez mi sie nie do konca podoba taki wysoki stan :) a springi nadal czekaja na montaż.

Kierunki jakos pominałem bo nie zwracam na nie uwagi ...

Opublikowano

fele duuużo zmieniły. Bardzo ładnie sie teraz prezentuje, jak pójdzie w dół to będzie miód :) Zacny silniczek, taki jak mój :P

Opublikowano

Ja jakoś daję radę z utrzymaniem czystości :rolleyes: a wygląd wnętrza o niebo lepszy (mam na myśli dywaniki) :decayed: Radio masz ori ale trochę brzydki wygląd :tongue4: polecam ori chorusa albo concert :wink4:

Opublikowano

Te dywaniki to petex'y czyli nie ori ale sam u siebie takie wlozylem... Guma rzeczywiscie ok a i z czystoscia wiekszy spokoj. Autko ladne w tym kolorku i na tym kole.

Opublikowano

no ten przód troszkę wysoko stoi..

lubię odcienie tego koloru, najlepiej wyglądają na BMW

radia nie zmieniaj daj se spokój laski na to nie patrzą :naughty::decayed: :>

mnie tylko zastanawia czy we wszystkich audikach boczne błotniki przednie różnią się troche kolorem od reszty auta ? Czy poprostu wszystkie sa walone :) a może tak się światło na nich rozkłada ?

Opublikowano
  • Autor

CO do lasek to moja laska juz nie zwraca uwagi na radio tylko na naszą cureczkę :) a jesteśmy 2 lata po slubie :)

Kolor jest inny masz racje ale tylko lewy przód i dlatego że był malowany.To co widzisz na tylnym to efekt odbicia chmur i tłustych paluszków dziecka na lakierze. To był jedyny unfal tego samochodu że miał wgniecenie na błotniku i rysę. Ponoć koszyk sklepowy na parkingu sklepu wpadł mu na maskę :gwizdanie: