Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Jak przerobić centralny zamek bez pilota na pilota ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam centralny zamek tylko że nie na pilota, co mi bedzie potrzebne żeby przerobić go na pilota - z góry dziękuję za podpowiedzi :wink4:

Opublikowano

Witam.

Prosta sprawa - kupić centralke , zamontowac i cieszyc się :) Możesz wstawic zwykłą centralkę za kilkadziesiąt złotych , lub też jesli chcesz iść w stronę orginału ( ja tak bym zrobił ) kupic dostepną na allegro u człowieka z Wrocławia centralkę alarmowa z elektroniką od pilotów dopasowaną do orginalnych scyzoryków Audi .Koszt takiej centralki to sto pare złotych , do tego dokładasz ori scyzoryki i wtedy masz tanim kosztem dla niewtajemniczonych ori scyzoryk.A jeśli nie czujesz się na siłach daj auto człowiekowi od alarmów i masz po sprawie.Ale jeśli masz odrobine samozaparcia i zdolności manualnej to dasz radę sam to zrobić.

Krzysiek

Opublikowano
  • Autor

na forum jest jak zrobić i w ogóle wszystko w temacie, a nie takie rzeczy się robiło :> tylko konkretnie chodzi mi o to co jest potrzebne, jakiś link z allegro co bym wiedział czego szukać

Opublikowano
  • Autor

o to jest konkret kolego, dzięki piękne :>

Opublikowano

Jesli chcesz miec ori piloty bez wiekszej kąbinacji wybierz to :

http://moto.allegro.pl/item661970948_alarm_pod_oryginalny_kluczyk_scyzoryk_a20_vw_audi.html

od człowieka Grupa VAG na allego.Jesli chcesz cos lepszego zapodaj do auto cos ze stajni SEO - rewelacyjne alarmy . A jak chcesz cos taniego - znajdziesz tego pełno na allegro :)

Krzysiek

Opublikowano

Byłem u majstra od alarmów i zaśpewał 160 za jakieś podlina piloty wyglądały jak zabawki ze sklepu "po 5" . Tak chyba też zaatakuję i przerobię sobie.

Tylko rozumiem, że jak kupię ten centralny ze scyzorykami to majster od kluczy dorobi je do oryginalnych tak?

Opublikowano
  • Autor

scyzoryk jest z grotem przecież nie - przez to musisz poinformować z jakim grotem zamawiasz alarm i przenosisz dekoder do immo i po sprawie :decayed:

Opublikowano

scyzoryk jest z grotem przecież nie - przez to musisz poinformować z jakim grotem zamawiasz alarm i przenosisz dekoder do immo i po sprawie :decayed:

kolega rotterma 100 % racje ja właśnie tak zrobiłem, podłączylem sobie wszystko sam bez najmniejszego problemu, mam domykanie szyb i szyber dachu jak zamykam z pilota. ja kupilem centralke na allegro firma stig-> polecam

Opublikowano

A widzisz bo ja dekiel to nie mam scyzoryka w oryginale.

Opublikowano
  • Autor

i po to masz grot w scyzoryku co by se zrobić z niego kluczyk przecież - tylko koder do immo trzeba przenieść do scyzoryka jak napisałem wcześniej :decayed:

Opublikowano

Aaaa czyli biorę stary kluczyk bez przycisków i cosik przekładam do scyzoryka?? Oj tempy chłop jestem ale byłem w aucie i kluczykiem zamknąłem szyby :) czyli po założeniu tej centralki będą się domykac szyby.