Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 Avant 2,5 TDI AYM] Czarna Niunia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ładny czarny avancik :cool:

Opublikowano
  • Autor

Dziekuje, dziekuje, dziekuje :cool: .

Alvaro co do spocika to ja zawsze jestem chetny teraz czekam na jakis w 3miescie ale na jakis mniejszy w okolicy tez sie pisze, co do wirusa to wyslalem ci PW.

Pre_pl co do klasyka to na poczatku tez mialem taki plan ale po pobieznym sprawdzeniu rynku stwierdzilem ze dostanie czegos w rozsadnym stanie graniczy z cudem ( chodzi mi glownie o serduszko bo nadwozie zawsze da sie ogarnac jakos ) i w zasadzie wszytsko co ogladalem mialo silnik do wymiany no ale na co wymieniac ?? :) . A jeden silnik z kilku nie bardzo mam czas skladac ( choc checi mam do tego bo lubie sie tak pobawic :cool: ) nie mowiac juz o kosztach takiej przyjemnosci.

Robson felgi prawie dwa miesiace dobieralem wiec jakby nie pasowaly to bym sie chyba pochlastal :lol:

Maki zastanawiam sie nad dodaniem chromu, ale najpierw bym chial zobaczyc na zywo jakas czarna slicznotke z chromem i stwierdzic co mi sie bardziej podoba.

Opublikowano

ładna, ładna, a zdjecia środka masz??

ps.masz naklejke we wnece od koła zapasowego??

Opublikowano
  • Autor

Kaj82 naklejka hymm nie wiem jutro sprawdze. Co do zdjeci srodka to tak sie rozpedzilem z robienniem tych z zewnatrz ze zapomnialem :redface: jutro pykne kilka i wkleje choc jakiejsc tam wielkiej rewelacji nie mam.

Opublikowano
Maki zastanawiam sie nad dodaniem chromu, ale najpierw bym chial zobaczyc na zywo jakas czarna slicznotke z chromem i stwierdzic co mi sie bardziej podoba.

no to teraz już na bank misimy zrobić mini spota nbo ja mam pełen chrom pakiet :biggrin: :a4fan: i znam gościa w GD który ma taki na sprzedaż (chyba jeszcze ma jak nie sprzedał)

Opublikowano

nie ma co ukrywac...ladna maszynka :twisted:

Opublikowano

Słuszny silniczek, i autko pierwsza klasa :wink:

Fele ok rozmiarowo, tyle ze Toora to mogłes wybrac inaczej wygladałyby wieksze :smile:

Zycze udanego zakupu S4 i czekam na foty jak juz kupisz

pozdro :wink:

Opublikowano

B6 to B6 :) Supcio furka :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Słuszny silniczek, i autko pierwsza klasa :wink:

Fele ok rozmiarowo, tyle ze Toora to mogłes wybrac inaczej wygladałyby wieksze :smile:

Zycze udanego zakupu S4 i czekam na foty jak juz kupisz

pozdro :wink:

Dokladnie Ogi... Toorki są śliczne bo mam takie 17 cali na A3 założone... ale optycznie one wygladaja zawsze na aucie jakby byly rozmiar mniejsze niz w rzeczywistosci. Warto wiec bylo do tego zalozyc 17 lub 18... bo te to chyba 16 tak ?

Opublikowano

:thumbup::audi::a4fan:

cacy wóz

Opublikowano

Śliczny avant. Nic dodać nic ująć.

Opublikowano

Podoba mi się twoja maszynka ale ta felga jest troche zamała może nawet o jeden rozmiar, myśle że w tedy na komforcie wcale byś nie stracił ale to jest twoja sprawa pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Felgi dobrze pasują :th: pakiet chrom i będzie cacy :afro: