Qvava Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Witam, niedawno zauważyłem że nie mam podświetlenie pod nogami oraz w drzwiach. Rozebrałem obudowę koło schowka i zauważyłem, że nie ma nawet przewodu do podświetlenie oraz lampek. Czy mogę to jakoś podłączyć ? Z góry wielkie dzięki !
wrclaguna Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 masz taka poprostu wersje...musisz kupic pare ori lampek i podlaczyc (trzeba lutowac) przejzyj watek o podswietleniu :>
Qvava Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 :mysli:taka wersja a to dziwne. Szukałem o podświtlenieach ale nie znalazłem do b7 Możesz pomóc
gaciu Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Wszystko tak samo jak w B6. Poszukaj, bo troche jest. A tak swoją drogą, jak chcesz zrobić tak jak w oryginale to czeka Cię wyjmowanie fotela i podnoszenie wykładziny, żeby dostać się do modułu komfortu. Do tego drobna zmiana kodowania modulu i powinno hulać. W żadnym razie nie jest to takie parę lampek.....
Cuber Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Jest opiasne w dziale warsztat na podstawie modelu B6 a ze jest to to samo co B7 wiec zapraszam do poczytania :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi