Casmirvs Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Witam mam pytanko wie może ktoś co może być przyczyną mojego problemu ? Mienowicie czasami obroty skaczą mi od 0,5 tyś odrotów do 2,5tyś zarówno na ciepłym jak i zimnym silniku. 1,8turbo benzynka bez gazu ? albo czasami obroty staną na 1,5tyś a czasami jest wszystko ok i na luzie mam tak 0.9tyś obrotów. Mówili że to nie wykalibrowana przepustnica pojechałem na komputer i wykalibrowali wszystko i przez jakieś 2tygodnie było wszystko ok a teraz znów to samo
adams78 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Nowy jesteś to może nie wiesz, ale w górnym pasku jest opcja . Klikasz tam, wpisujesz frazę i wyskakuje masa odpowiedzi:cool1: Ten temat był wałkowany setki razy i pewnie wyląduje w koszu. Czyszczenie i ponowna adaptacja przepustnicy.
Casmirvs Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2009 Przepraszam postaram się pilnować jestem nowy i napewno zasad się szybko naucze. chodzi o to że ona była już czyszczona i to pomogło na 2 tygodnie i znów jest to samo
adams78 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Przepraszam postaram się pilnować jestem nowy i napewno zasad się szybko naucze. Nie przepraszaj tylko szukaj. Jak poszukasz i nie znajdziesz to dopiero pytaj. Powodzenia.
Rekomendowane odpowiedzi