zymelek Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 witam . Mam problem z znalezieniem pompy wspomagania do 1.8T 2003r po tuningu ABT jest to pompa której koło pasowe jest wciskane na sworzeń a nie przykręcane na trzy śruby auto już od tygodnia stoi w warsztacie i nigdzie nie można zależ pompy . Proszę o pomoc adresy najlepiej z okolic Śląska
zymelek Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2009 Mam auto u mechanika ale dziś mi zadzwonił ,że wymienią środki tej pompy flaki i mam nadzieje ze to wszystko zagra a ta pompa ma po prostu koło pasowe wciskane na wałem bo jest wiele pomp ale maja przykręcane koło pasowe na trzy śruby dzięki za zainteresowanie
duluki Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 zazwyczaj tak jest ,oby tylko nic nie spieprzyli
zymelek Opublikowano 11 Lipca 2009 Autor Opublikowano 11 Lipca 2009 No i pompa naprawiona kosztowało mnie to 400zł udało się przełożyć środek pompy do mojej i mam teraz koło pasowe na śruby . watek zakończony pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi