Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra spiepszam spac bo jutro na rano :/

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja mam słaba głowę, więc nie mogę pic nic alkoholowego :decayed:

LECH FREE BEZALKOHOLOWE

podkreslilem to po prostu :mysli:

Opublikowano

To panowie po cholere taki szpas ? każdy ma w d*pie te 100-tki jednak wydaj mi sie, że jak mamy tą kolejną sete to warto to uczcić

Przywioze bronki nikt się nie chyci albo na wynos będę dawał - możemy tak zrobić tylko jaki w tym sens ?

albo jakos swietujemy abo olewamy sprawę i będziemy se gratki składać na stronce :disgust:

Opublikowano

To panowie po cholere taki szpas ? każdy ma w pupie te 100-tki jednak wydaj mi sie, że jak mamy tą kolejną sete to warto to uczcić

Przywioze bronki nikt się nie chyci albo na wynos będę dawał - możemy tak zrobić tylko jaki w tym sens ?

albo jakos swietujemy abo olewamy sprawę i będziemy se gratki składać na stronce :disgust:

moze w sobote city rock ? :naughty::kox:

Opublikowano

Nie wiem czy po jutrzejszym wypadzie będę na spocie... :disgust: w gipsi może mi się ciężko jeździć :disgust:

krolu jak Wy dojeżdzacie do Żor? Wyjeżdzacie z Katowic z keżorem i resztą pasażerów auta keżora? :naughty: Ja może też pojadę ale kombinuję jakąś zamianę w pracy. :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 22:28_________________________________________________

17tys na rękę to wiesz szału niema, musiał dostać jakąś premię :>

No bez szału, racja! Ale zawsze coś... No chyba, że dostał z 300% premiiiiii.... :kox:

Tak keżor po nas podjeżdża do domu w sumie siostra mieszka tam gdzie ja i kumpel blok obok... kombinuj kombinuj :D

Opublikowano

na waciki mu starczy

Opublikowano

To panowie po cholere taki szpas ? każdy ma w pupie te 100-tki jednak wydaj mi sie, że jak mamy tą kolejną sete to warto to uczcić

Miszka nie stresuj się tak.. inne towarzystwo to że Gliwice świętują tak sobie 100 to fajnie my nie musimy nic na siłę... :)

Opublikowano

ty a jak byśmy zrobili że kto otworzy setke stawia w macku

wierz mi napewno nikt by sie tak nie krzywił!!! :) :)[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 22:34_________________________________________________wolf miałeś iść spać

Opublikowano

Miszka nie stresuj się tak.. inne towarzystwo to że Gliwice świętują tak sobie 100 to fajnie my nie musimy nic na siłę... :)

no wlasnie o tym pisze gdybys nie zrozumiał

i nie chodzi mi Krolu żebyśmy byli jak gliwiccy, bo nie bedziemy

Opublikowano

a co z maciem??? :mysli:

Opublikowano

mam to w d*pie

Opublikowano

mam to w pupie

ty chamie !!!

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ty i tak nie pojedziesz bo na diecie jesteś :disgust:

Opublikowano

no wlasnie o tym pisze gdybys nie zrozumiał

i nie chodzi mi Krolu żebyśmy byli jak gliwiccy, bo nie bedziemy

No to tez Ci mówię u nas ten zwyczaj się nie przyjął to trudno... u nas za to co tydzień jest mack a nie marzniemy... a gliwice się nie chcą dać przekonać i stoją na zimnie :)[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 22:44_________________________________________________A max jak widzisz to z mackiem ? ktoś stawia macka innym no to chyba trochę drogo wyjdzie...

Opublikowano

No to tez Ci mówię u nas ten zwyczaj się nie przyjął to trudno... u nas za to co tydzień jest mack a nie marzniemy... a gliwice się nie chcą dać przekonać i stoją na zimnie :)

Bo my nie idziemy na łatwiznę :naughty:

Opublikowano

Nie wiem czy po jutrzejszym wypadzie będę na spocie... :disgust: w gipsi może mi się ciężko jeździć :disgust:

krolu jak Wy dojeżdzacie do Żor? Wyjeżdzacie z Katowic z keżorem i resztą pasażerów auta keżora? :naughty: Ja może też pojadę ale kombinuję jakąś zamianę w pracy. :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 22:28_________________________________________________

17tys na rękę to wiesz szału niema, musiał dostać jakąś premię :>

No bez szału, racja! Ale zawsze coś... No chyba, że dostał z 300% premiiiiii.... :kox:

Tak keżor po nas podjeżdża do domu w sumie siostra mieszka tam gdzie ja i kumpel blok obok... kombinuj kombinuj :D

O której wyjeżdzacie? :mysli: A co nikt już nie chce ruszyć tyłka gdzieś na narty, sanki itp? :kox:
Opublikowano

gdyby nie praca i nie to że miałem wolne między świętami to z chęcią bym się też wybrał ale niestety :confused4:

Opublikowano

w 1 poście na gliwickich wszystko pisze :szukaj: :szukaj: :szukaj:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 22:49_________________________________________________Jaki przykład daje klubowicz :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

żartuje sobie...

o 7:30 w Żorach mamy być

Opublikowano

w 1 poście na gliwickich wszystko pisze :szukaj: :szukaj: :szukaj:

Srata tata... Nie mędrkuj mi tu! :tongue4: Ja pytam o to kiedy Wy wyjeżdzacie z Katowic czy tam Chorzowa!?
Opublikowano

o 7 spod mojej chaty :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.