Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej Max :hi:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:bry:

Opublikowano

siem siem chopaki

ja sie muszed zwlec z tego pryka bo zaraz odleżyn dostane

Opublikowano
  • Autor

:siema: z rana

kurde, ale żeście naspamowali :gwizdanie: i żeby ni ebylo że nie nadrobiłem to ta laseczka na rurze wymiata :slina: :slina: :naughty:

Opublikowano

true true z 6 razy z chłopakami w pracy obejrzeliśmy.. ulubiony moment jak w pozycji poziomej zjeżdża do samego dolu :shocked::slina:

Opublikowano
:hi: siemacie dziewczyny :decayed:
Opublikowano
:hi: siemasz Diman
Opublikowano

:hi: siemasz Diman

cos tam sie ociagasz w odwiedzaniu spotow :gwizdanie:

Opublikowano

no niestety.. dalej czekam na wypłate i chyba niebawem sie na rower przerzuce :confused4:

na szczęście ostatniego dostane wypłate z drugiej roboty to jakoś sie podreperuje mój budżet i wtedy znów mnie bedziecie musieli oglądać :decayed:

Opublikowano

Postawiłem VAG- na Windowsie 7 64 bitowym :kox: :kox: :kox: trochę jebania ale działa :kox: :kox:

Opublikowano

no niestety.. dalej czekam na wypłate i chyba niebawem sie na rower przerzuce :confused4:

na szczęście ostatniego dostane wypłate z drugiej roboty to jakoś sie podreperuje mój budżet i wtedy znów mnie bedziecie musieli oglądać :decayed:

kanar nie przejmuj sie ja tez jeszcze wyplaty nie dostalem wiec jednocze sie z twoim bulem ;(

Opublikowano

kanar nie przejmuj sie ja tez jeszcze wyplaty nie dostalem wiec jednocze sie z twoim bulem ;(

ja tez nie... :kwasny: tylko u mnie to trochę bardziej skomplikowane jest...

Opublikowano

hmmmm ja mam na 32 narazie, musze skończyć Wolfensteina i dopiero wezme sie za instalacje 64 :) masz jakiś linkdo opisu jak to zrobić czy sam do tego dochodziłeś?? :chytry:

Diman mam nadzieje że jak dostane w końcu to co mam dostać to problemy mi sie skończą i zacznę coś działać z furą w końcu..

Opublikowano

hmmmm ja mam na 32 narazie, musze skończyć Wolfensteina i dopiero wezme sie za instalacje 64 :) masz jakiś linkdo opisu jak to zrobić czy sam do tego dochodziłeś?? :chytry:

Diman mam nadzieje że jak dostane w końcu to co mam dostać to problemy mi sie skończą i zacznę coś działać z furą w końcu..

znalazłem u nas na forum temat a tam było przekierowanie do forum passata... :cool1:

Opublikowano

musze poszukać skoro działa :)

Opublikowano

musze poszukać skoro działa :)

Ja mam jeszcze twój dysk.. jeden telefon i dostarczam go na wyznaczone miejsce :wink4:

Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 11:36_________________________________________________Krolu miałbyś jakieś gierki na PS3 albo filmiki na blueraya? :kox:
Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 11:36_________________________________________________Krolu miałbyś jakieś gierki na PS3 albo filmiki na blueraya? :kox:

piraty czy ori ? [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 11:37_________________________________________________a na ps3 tylko wchodzi w gre blue ray ?

jak tak to nie mam nic...

Opublikowano

Albo filmiki na bluraya albo gierki na PS3 - nie muszą być ORI... :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.