Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to był przykład - są tez za 79 zł :wink4:

To już spoko :decayed:
Na pewno wygodne :good:

ja jak bym pognił mój rower to na swapa AWX-a był było + może na jakieś mody by starczyło :naughty:

Rower bardziej pomodzony niż auto :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Luty 2010, 22:58_________________________________________________

Bulczas załóż sobie takie :polew:

siedzenie-c355.jpg

Myślę że bardziej będzie pasowało do Twojego trójkołowca :decayed:
  • Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

ja jak bym pognił mój rower to na swapa AWX-a był było + może na jakieś mody by starczyło :naughty:

gdzie sens , gdzie logika :decayed: ważne , żeby miał wszystko co jest w rowerze potrzebne i był naoliwiony :gwizdanie: reszta zależy od nóg :wink4:
Opublikowano

Rower - był pierwsza miłością :decayed: poza tym w nim zmieniłem tylko amor... reszta była w serii.. :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Luty 2010, 22:59_________________________________________________

gdzie sens , gdzie logika :decayed: ważne , żeby miał wszystko co jest w rowerze potrzebne i był naoliwiony :gwizdanie: reszta zależy od nóg :wink4:

to sobie kup dacie... gdzie sens kupować audi... - tylko do daci dobry olej lej
Opublikowano

Bulczas dobry pomysł :good:

Opublikowano
  • Autor

daj mi dacie co ma 200 kuni i biore z miejsca :kox:
Opublikowano

Ja poproszę Lancie Deltę :kox:
Opublikowano

audi też miłao tylko 110 :gwizdanie:

bierz:

http://www.allegro.pl/item920877860_dacia_pickup_4x4_1_9d_2006_6_100km.html

diesel.. uturbisz i bezie latać :kox:

Opublikowano

Zna ktoś może jakiegoś fachowca od benzyny??

Opublikowano

i to jest :quattro::shocked:

Opublikowano

Zna ktoś może jakiegoś fachowca od benzyny??

no ja jestem fachowcem a co?

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

od benzyny - to kogoś po chemii albo inżynierii materiałowej :tongue4: :tongue4:

żart oczywiście :)

Opublikowano

Tak pytam bo starszemu w seacie cordobie 1,6 dziwnie gasnie auto jak jest mokro na dworze. Świece kable wymienieno inne pierdółki też i dalej tak samo :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Luty 2010, 23:10_________________________________________________Ktoś ma jakiś pomysł :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Luty 2010, 23:10_________________________________________________Aha auto gaśnie jak się zagrzeje, na zimnym wszystko ok jest

Opublikowano
  • Autor

Tak pytam bo starszemu w seacie cordobie 1,6 dziwnie gasnie auto jak jest mokro na dworze. Świece kable wymienieno inne pierdółki też i dalej tak samo :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Luty 2010, 23:10_________________________________________________Ktoś ma jakiś pomysł :gwizdanie:

może filtr zalewa :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Luty 2010, 23:12_________________________________________________powietrza
Opublikowano

Tak pytam bo starszemu w seacie cordobie 1,6 dziwnie gasnie auto jak jest mokro na dworze. Świece kable wymienieno inne pierdółki też i dalej tak samo :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Luty 2010, 23:10_________________________________________________Ktoś ma jakiś pomysł :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Luty 2010, 23:10_________________________________________________Aha auto gaśnie jak się zagrzeje, na zimnym wszystko ok jest

hmmmm :mysli: niewiem :gwizdanie:

Opublikowano

zapytaj na technicznym..

Opublikowano

Tak pytam bo starszemu w seacie cordobie 1,6 dziwnie gasnie auto jak jest mokro na dworze. Świece kable wymienieno inne pierdółki też i dalej tak samo :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Luty 2010, 23:10_________________________________________________Ktoś ma jakiś pomysł :gwizdanie:

może filtr zalewa :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Luty 2010, 23:12_________________________________________________powietrza

Powiem mu żeby zobaczył jak mu zgaśnie żeby zobaczył filtr powietrza :good:
Opublikowano

sprawdź symbol ew. można podpiąć VAG-a :wink4:

Opublikowano

Błędy zczytywałem ale nic więcej zrobić nie umie
Opublikowano

Błędy zczytywałem ale nic więcej zrobić nie umie

zapytaj na technicznym
Opublikowano
:good:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.