keżor Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 nom także tego... ale że dudka nie wzięli na mundial
krolu Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 k**wa nie czytam tego ważne kiedy ta impreza ma być ?
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 nom także tego... ale że dudka nie wzięli na mundial dokładnie :polew: :polew: ku***a nie czytam tego ważne kiedy ta impreza ma być ? :dontknow:
krolu Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 SG idą jutro... w piątki są lepsze imprezy... mnie stać tylko na jedna impre... [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 23:19_________________________________________________idę jutro
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 SG idą jutro... w piątki są lepsze imprezy... mnie stać tylko na jedna impre... [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 23:19_________________________________________________idę jutro hmm a wczoraj cię było stać
keżor Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 SG idą jutro... w piątki są lepsze imprezy... mnie stać tylko na jedna impre... [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 23:19_________________________________________________idę jutro też mi sie wydaje że lepiej jutro
krolu Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 SG idą jutro... w piątki są lepsze imprezy... mnie stać tylko na jedna impre... [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 23:19_________________________________________________idę jutro hmm a wczoraj cię było stać wypiłem 2 cole...
keżor Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 SG idą jutro... w piątki są lepsze imprezy... mnie stać tylko na jedna impre... [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 23:19_________________________________________________idę jutro hmm a wczoraj cię było stać ja wydałem wczoraj 2zł plus dojazd
Miszka82 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 jak co na mnie nie patrzcie, chcecie jutro idźta jutro, ja tylko pisałem, że jutro nie bardzo mi pasi
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 wypiłem 2 cole... to jutro wypijesz 1cole i będziesz miał jeszcze na sobotę a ja pójdę tak jak chłopakom będzie lepiej pasowało :> mieliśmy ugadaną impreze już od dawna więc to SG powinni się dostosować a nie my
krolu Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 wypiłem 2 cole... to jutro wypijesz 1cole i będziesz miał jeszcze na sobotę a ja pójdę tak jak chłopakom będzie lepiej pasowało :> mieliśmy ugadaną impreze już od dawna więc to SG powinni się dostosować a nie my chore ambicje.. :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 wypiłem 2 cole... to jutro wypijesz 1cole i będziesz miał jeszcze na sobotę a ja pójdę tak jak chłopakom będzie lepiej pasowało :> mieliśmy ugadaną impreze już od dawna więc to SG powinni się dostosować a nie my chore ambicje.. :gwizdanie:
krolu Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 sg się nie dopasują bo maja daleko do sk tam dużo ludzi ma żony ... spot + impreza następnego dnia nie przejdzie.. jak chcecie... tak sobie tylko kilkam ...
keżor Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 a ja pójdę tak jak chłopakom będzie lepiej pasowało :> mieliśmy ugadaną impreze już od dawna więc to SG powinni się dostosować a nie my ale ludzie z Kato lubią jebnąć gwoździa :gwizdanie: a mnie sie to nie podobało , zwłaszcza że przybiłem pierwszy i wolałbym pobaunsować ale jak dla mnie to obojętnie kiedy , najwyżej pójde jutro z Gliwicami i w sobote z Kato , ale jak Kato idzie do City Rocka sie nadupcyć to wpadne autem
OKO Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 właśnie nadrobiłem ten spam z grubsza. nom niektóre koleżanki z NK :gwizdanie: ____________________ wiem że Oko też niemoże w piątek z tego co mówił na spocie. mmh no idę na imprezę rodzinną ale o 21 czy 22 to już bym mógł :gwizdanie: mną Panowie się nie przejmujcie jak nie muszę iść do pracy to... hulaj dusza dostosuje się ___________________
Bulczas Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 a ja pójdę tak jak chłopakom będzie lepiej pasowało :> mieliśmy ugadaną impreze już od dawna więc to SG powinni się dostosować a nie my ale ludzie z Kato lubią jebnąć gwoździa :gwizdanie: a mnie sie to nie podobało , zwłaszcza że przybiłem pierwszy i wolałbym pobaunsować ale jak dla mnie to obojętnie kiedy , najwyżej pójde jutro z Gliwicami i w sobote z Kato , ale jak Kato idzie do City Rocka sie nadupcyć to wpadne autem Też mnie nie bawi wydać 100zł i nic nie pamiętać choć było śmiesznie itp.
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 dla mnie lokal i czas nie gra roli, myśle że z baunsowaniem to dobry pomysł :> mi tylko chodzi o to żeby innym też spasowało
Rekomendowane odpowiedzi