Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zawsze można auto zostawić :gwizdanie:

:decayed:[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 15:41_________________________________________________mam dzwonić i pytać o jakiś stolik ?

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zawsze można auto zostawić :gwizdanie:

:decayed:[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 15:41_________________________________________________mam dzwonić i pytać o jakiś stolik ?

I dymać po nie na następny dzień :gwizdanie: Stolik by się jakiś przydał tylko pewnie nieźle kasują za rezerwacje
Opublikowano

10 zł od osoby :shocked:

ch*uj im w d*pę :decayed:

Opublikowano

:hi:

odnośnie koszulek, dalej się upieram że śląsk powinien być jedną grupą i powinniśmy zrobić z napisem ŚLĄSK :gwizdanie:

Max, jakoś ja nic nie wiem że SG mają projekt koszulek, więc nie pitol :gwizdanie:

no i co miękkie pitki? nikt jakoś wczoraj się nie pojawił, jedynie Keżorek i Królu...

SŁABE Z WAS d*py :thumbdown:

Opublikowano

odnośnie koszulek, dalej się upieram że śląsk powinien być jedną grupą i powinniśmy zrobić z napisem ŚLĄSK :gwizdanie:

Max, jakoś ja nic nie wiem że SG mają projekt koszulek, więc nie pitol :gwizdanie:

no i co miękkie pitki? nikt jakoś wczoraj się nie pojawił, jedynie Keżorek i Królu...

:hi: Prześlij mi numer konta :decayed: Jakoś mi się nie śpieszyło na występ gołych palantów :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 16:43_________________________________________________Poza tym my mamy dziś imprezę :tongue4:
Opublikowano

jak tak ci zależy żebyśmy mieli takie same koszulki to możesz sie pod nas podpiąc i założyć koszulkę z napisem "spoty katowickie" :naughty:

ok jestem wyspany hehe :kox: to gdzie uderzamy wkońcu? Rafał serio jedziesz autem? czy sobie żarty robisz? :polew:

Opublikowano

:hi: Prześlij mi numer konta :decayed: Jakoś mi się nie śpieszyło na występ gołych palantów :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 16:43_________________________________________________Poza tym my mamy dziś imprezę :tongue4:

nikt na tych gołych gejów nie musiał patrzeć :gwizdanie:

po prostu...odwiedzamy Was, jedziemy taki kawał na wspólne balowanie a Wy walicie w jajo...

szkoda gadać...bawcie się dzisiaj po swojemu i sami :good:

Opublikowano

po prostu...odwiedzamy Was, jedziemy taki kawał na wspólne balowanie a Wy walicie w jajo...

ale przyznaj Pucek że ich występ ci się spodobał :naughty:

Opublikowano

ale przyznaj Pucek że ich występ ci się spodobał :naughty:

:polew: :polew:[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 16:52_________________________________________________

Ciekawe czemu nie mogliście poczekać i iść dziś bo było wiadomo że od nas nikomu prawie piątek nie pasował :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 16:52_________________________________________________Kędzior jaka to była ta nutka Miami Beach bo chce nagrać płytę do auta :mysli:
Opublikowano

kędzior, byli zajebiści :gwizdanie:

Bulczas, nie wymyślaj, wiemy jaki był powód że nie wpadliście...tam nie wpuszczają w dresach :rolleyes:

tyle

Opublikowano
:dance: :dance: :dance:
Opublikowano

No niestety już taki na styl dresiarzy :naughty:

Opublikowano

kędzior, byli zajebiści :gwizdanie:

Bulczas, nie wymyślaj, wiemy jaki był powód że nie wpadliście...tam nie wpuszczają w dresach :rolleyes:

tyle

Pucek no to już nie nasza wina że nas niechcą wpuszczać na bramkach bo jesteśmy takimi koxami a nie żelłebami w mokasynkach :decayed:

Opublikowano

ja od początku mówiłem o sobocie, bo wiedziałem, że w piątek będę miał cięzko gdzieś wyjść :gwizdanie:

A co do koszulek to przecież możemy zrobić wspólne, nikt nie mówił, że nie.

Projekt wstępny już juz jest, resztę można obgadać

PS A Ty Pucek wstałeś lewą nogą, czy na gliwickich nie ma guru i siejesz u nas zamęt :wink4:

Opublikowano

PS A Ty Pucek wstałeś lewą nogą, czy na gliwickich nie ma guru i siejesz u nas zamęt :wink4:

wczoraj nic niezaruchał to wkurwiony dzisiaj :gwizdanie:

koszulki wspólne mogą być niema problemu ale nie tylko z napisem "śląsk" :polew:

Opublikowano

Kędzior, nie mam zamiaru się kłócić i Ci pojechać :good:

Stanley, to róbcie koszulki takie jak chcecie, wporzo... :good:

widzę że się nie dogadamy

Opublikowano

hmm jak mi niechcesz pojechać to coś widzę nie w humorze jesteś :confused4:

Opublikowano

słaby jestem...

a i pogoda jest beznadziejna :gwizdanie:

Opublikowano

Kędzior, nie mam zamiaru się kłócić i Ci pojechać :good:

Stanley, to róbcie koszulki takie jak chcecie, wporzo... :good:

widzę że się nie dogadamy

dlaczego tak sądzisz? :mysli:

zaproponuj jakieś konkrety i obgadamy sprawę

My chcemy żeby na koszulkach były d*py i alko :decayed:[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 17:07_________________________________________________

słaby jestem...

a i pogoda jest beznadziejna :gwizdanie:

może okres dostałeś :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

ej k**wa c**jki :ban:

koszulki będą z Napisem Śląsk i koniec , tak będzie lepiej , mamy zajebistą ekipe która w dużej liczbie spotuje dwa razy w tygodniu :good:

i koniec pierdolenia , ja też chadzam w dresie , a do Spiża mnie wpuścili , a że wyglądam już za***iście to wszedłem jak chipek :polew:

dziś trzecia impra w tygodniu i też jest za***iście :decayed:

jeszcze jakiś ciekawy kłótliwy post ktoś chce sklecić ? :banned:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.