Kędzior Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Kto się widzi ten się widzi! nie pitol tylko szykuj swojego melecha na spota
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Kto się widzi ten się widzi! nie pitol tylko szykuj swojego melecha na spota Na 20tą mam do pracy i cięzko mi ędzie się ogarnąć... No ale zobaczymy.
Kędzior Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Kto się widzi ten się widzi! nie pitol tylko szykuj swojego melecha na spota Na 20tą mam do pracy i cięzko mi ędzie się ogarnąć... No ale zobaczymy. urlop weź ja przybędę z kolegą on pasatem śmiga
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Kto się widzi ten się widzi! nie pitol tylko szykuj swojego melecha na spota Na 20tą mam do pracy i cięzko mi ędzie się ogarnąć... No ale zobaczymy. urlop weź ja przybędę z kolegą on pasatem śmiga W kupie siła! Co do przyjazdu to zoabczymy ale może coś wymyślę.
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 a mnie nie bedzie Cze dman! Co tam u angoli? Wdupiasz cały czas beansy?
diman Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 a mnie nie bedzie Cze dman! Co tam u angoli? Wdupiasz cały czas beansy? nie bo bym sie nie ruszyl :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 a mnie nie bedzie no to już wiem kogo dzisiaj będziemy obgadywać :gwizdanie: wsiadaj w furę i przyjeżdzaj
diman Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 a mnie nie bedzie no to już wiem kogo dzisiaj będziemy obgadywać :gwizdanie: wsiadaj w furę i przyjeżdzaj dobra tylko mi dajcie jakos godzinke co by dotarl
stanley Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 a mnie nie bedzie no to już wiem kogo dzisiaj będziemy obgadywać :gwizdanie: wsiadaj w furę i przyjeżdzaj dobra tylko mi dajcie jakos godzinke co by dotarl siema Diman obrót na stacji mi spadł
diman Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 a mnie nie bedzie no to już wiem kogo dzisiaj będziemy obgadywać :gwizdanie: wsiadaj w furę i przyjeżdzaj dobra tylko mi dajcie jakos godzinke co by dotarl siema Diman obrót na stacji mi spadł u to nie dobrze nie bedzie dodatkowej kasiury
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 a mnie nie bedzie Cze dman! Co tam u angoli? Wdupiasz cały czas beansy? nie bo bym sie nie ruszyl :gwizdanie: TO do roboty się weź! a mnie nie bedzie no to już wiem kogo dzisiaj będziemy obgadywać :gwizdanie: wsiadaj w furę i przyjeżdzaj dobra tylko mi dajcie jakos godzinke co by dotarl siema Diman obrót na stacji mi spadł Pewnie Ci nie zapłacił... :gwizdanie:
diman Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 a mnie nie bedzie Cze dman! Co tam u angoli? Wdupiasz cały czas beansy? nie bo bym sie nie ruszyl :gwizdanie: TO do roboty się weź! a mnie nie bedzie no to już wiem kogo dzisiaj będziemy obgadywać :gwizdanie: wsiadaj w furę i przyjeżdzaj dobra tylko mi dajcie jakos godzinke co by dotarl siema Diman obrót na stacji mi spadł Pewnie Ci nie zapłacił... :gwizdanie: robota to glupota :gwizdanie:
wicio150 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Nie co wczesniej sie skonczyl spot niz zwykle
Rekomendowane odpowiedzi