Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

można do spiża , a można na upartego grillować u mnie w chaci , grill na taras , a my w salunie :decayed:

pomieścić , sie pomieścimy , ale raczej odpada 300 spratan i takie tam (bo mieszkam w tym domu :polew: )

bo k**wa kupił wc**j bułek , a sam ich przecież nie zjem :gwizdanie:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

można do spiża , a można na upartego grillować u mnie w chaci , grill na taras , a my w salunie :decayed:

pomieścić , sie pomieścimy , ale raczej odpada 300 spratan i takie tam (bo mieszkam w tym domu :polew: )

bo ku***a kupił wc**j bułek , a sam ich przecież nie zjem :gwizdanie:

Chyba że tak... Ja wpadam na spokojnie z Lechem Free... :hi:

Opublikowano

Keżor w sam raz na masę. Wdupisz tyle bułek i będziesz kox w c**j :kox: :kox:
Opublikowano
  • Autor

Keżor w sam raz na masę. Wdupisz tyle bułek i będziesz kox w ch***j :kox: :kox:

bułki to jest sama mąka , c**j nie masa :wallbash: wole tuńczyka :tongue4:

to co? robiemy grilla w wersji hard ? :kox:[br]Dopisany: 01 Maj 2010, 10:06_________________________________________________a zawsze wieczoram można sie przenieść do spiża :punk:

Opublikowano

Keżor w sam raz na masę. Wdupisz tyle bułek i będziesz kox w ch***j :kox: :kox:

bułki to jest sama mąka , ch***j nie masa :wallbash: wole tuńczyka :tongue4:

to co? robiemy grilla w wersji hard ? :kox:

Keżor a gdzie to jest??? Żołnierska ile ??? bo pojade według GPS-a Możesz napisac na PW. Ja dojade między 20 a 22 ale raczej bliżej 20

Opublikowano

Kurde wiedziałem że pogoda się sp***doli na weekend ;(

Opublikowano
  • Autor

Kurde wiedziałem że pogoda się spier***i na weekend ;(

no gadali w pogodzie , ale kurde wczoraj taka za***ista pogoda a dziś c**j :disgust:

ja i tak bym na hardcora zrobił grill , możliwość jest :kox:

Opublikowano
:tongue4: :tongue4: Ja się cieszę bo siedzę w pracy! :tongue4: :tongue4:
Opublikowano

ja tam mogę wpaść - z cukru nie jetsem a do wieczora może się jeszcze pozmieniać - może ktoś jakieś zadaszenie umie zorganizować ?[br]Dopisany: 01 Maj 2010, 10:18_________________________________________________

ja i tak bym na hardcora zrobił grill , możliwość jest

:good:

Opublikowano

ja tam mogę wpaść - z cukru nie jetsem a do wieczora może się jeszcze pozmieniać - może ktoś jakieś zadaszenie umie zorganizować ?[br]Dopisany: 01 Maj 2010, 10:18_________________________________________________

Jak się urwę wcześniej to też wpadnę! :kox:
Opublikowano
  • Autor

damy rade bez zadaszenia , po prostu posiedzimy w domu , a przed domem jest daszek to tam sie postawi gryla :kox:
Opublikowano

Mogę zabrać parasol słoneczny z garażu :polew: :polew:

Opublikowano

:good: :good: :good:

damy rade bez zadaszenia , po prostu posiedzimy w domu , a przed domem jest daszek to tam sie postawi gryla :kox:

Opublikowano

myślisz, że to dobry pomysł w tyle osób na chate Ci się zwalić

Opublikowano
  • Autor

ten pokój jest dupny i nikt tam nigdy nie przebywa , także stoi nie używany biedny :decayed:

jak o mnie i rodziców chodzi to lajcik , no i wiem , że A4-klub nie zachowuje sie jak zwierzęta , także rozpierdolu nie będzie :mysli:

Opublikowano

ten pokój jest dupny i nikt tam nigdy nie przebywa , także stoi nie używany biedny :decayed:

jak o mnie i rodziców chodzi to lajcik , no i wiem , że A4-klub nie zachowuje sie jak zwierzęta , także rozpierdolu nie będzie :mysli:

eeeeeeee to ja nie jadę

pójdziemy na siłke :naughty:[br]

Opublikowano

eeeeeeee to ja nie jadę

pójdziemy na siłke :naughty:[br]

zdązysz zrobic serie przed grylem :gwizdanie:

dobry :hi:

Opublikowano
  • Autor

hehe , możemy , ale siłka teraz stoi przed domem , ćwicze z bracikiem jak murzyny na aremykańskich filmach :polew:

Opublikowano

_small.jpg

_small.jpg

ta fota mówi wszystko - nawet koleś RS4 chciał by mieć pod maską AFF-a :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
:decayed:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.