Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:naughty:

to je to :kox: :kox: :kox: :kox:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

swoją drogą mało ekip robi porządną muzykę

zna ktoś grupę Yez Yez Yo z Nowej Huty??

Opublikowano

:mysli: nie znam ale you tube zna :decayed:

Opublikowano

:mysli:

Nie... :naughty: :naughty:

Opublikowano

Jak słyszę tych pseudo raperów dzisiejszych to mi się chce rzygać... boże jakie gówno... jedynie jak na Jamalu byłem to dawał radę i na freestylu zaśpiewał "daj mi ten noc" :wink4:

Jamal - masz racje daje chłopak rade ale on nie jest typowym raperem... raperami są O.S.T.R. czy Peja i nie mylic ich z Jeden Osiem L czy Mezem.... bo chyba ich miałeś na myśli pisząc pseudo raperzy...

dobrze mówisz Mario, a tak w ogóle to 15 lat temu był tylko Liroy, Nagły Atak Spawacza, Slums Attack i później K44 - oczywiście mówię o tych którzy wyszli z podziemia bo np K44 grał już koncerty w 94roku z pankami jak HH był mało znany w PL :kox:

Dokłądnie tak Miszka.... tak samo Rychu każdy sie jarał bo Peja wydał pierwszy album.... a tak naprawde to był jego czwarty album ale pierwsze trzy były wydane na nielegalu w podziemiu... i to było bodajrze lata 1993 1994 jak wydawał nielegale

oj ludziska widzę że tu jest nie jedn specjalista od HH. :cool1:

K 44 to zupełnie inna bajka i szkoda że tak szybko się skończyła.

Peja to frajer :tongue4:

Każdy ma prawo do swojego zdania więc spoko Oko, szkoda tylko że słuchasz wszystkiego co związane z bakaniem i jaraniem.... ta moda już dawno przemineła... także przemyśl to... to było kiedyś modne zielone liście itd.[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 12:16_________________________________________________

Tak mam w aucie płyte z ich kawałkami na mp3...

Opublikowano

to wy jaracie? :polew:

Opublikowano

Peji nigdy nie lubiłem a jego smerfny hit głucha noc był załosny - ale zrobił fururę...

tede - kiedyś był dla mnie mega... wyścig szczurow i ona jets szmata - to były moje hymny kiedyś...

PFK i K44 - to o tym nie ma co gadać teksty do dziś znam na pamięć... 3 ori Kasety - gdzieś przepadły :kwasny:

reszta ...? bez komentarza... pezia nigdy nie lubiłem... freestylu też, ew. Gurala jeszcze lubię ale za czasów KASTy..

Opublikowano

:blink:

eee tu nie moje klimaty :gwizdanie:

zbijam stąd :>

Opublikowano

Peji nigdy nie lubiłem a jego smerfny hit głucha noc był załosny - ale zrobił fururę...

tede - kiedyś był dla mnie mega... wyścig szczurow i ona jets szmata - to były moje hymny kiedyś...

PFK i K44 - to o tym nie ma co gadać teksty do dziś znam na pamięć... 3 ori Kasety - gdzieś przepadły :kwasny:

reszta ...? bez komentarza... pezia nigdy nie lubiłem... freestylu też, ew. Gurala jeszcze lubię ale za czasów KASTy..

No i każdy ma swoje zdanie i tak powinno by....

Opublikowano

Jak słyszę tych pseudo raperów dzisiejszych to mi się chce rzygać... boże jakie gówno... jedynie jak na Jamalu byłem to dawał radę i na freestylu zaśpiewał "daj mi ten noc" :wink4:

Jamal - masz racje daje chłopak rade ale on nie jest typowym raperem... raperami są O.S.T.R. czy Peja i nie mylic ich z Jeden Osiem L czy Mezem.... bo chyba ich miałeś na myśli pisząc pseudo raperzy...

dobrze mówisz Mario, a tak w ogóle to 15 lat temu był tylko Liroy, Nagły Atak Spawacza, Slums Attack i później K44 - oczywiście mówię o tych którzy wyszli z podziemia bo np K44 grał już koncerty w 94roku z pankami jak HH był mało znany w PL :kox:

Dokłądnie tak Miszka.... tak samo Rychu każdy sie jarał bo Peja wydał pierwszy album.... a tak naprawde to był jego czwarty album ale pierwsze trzy były wydane na nielegalu w podziemiu... i to było bodajrze lata 1993 1994 jak wydawał nielegale

Każdy ma prawo do swojego zdania więc spoko Oko, szkoda tylko że słuchasz wszystkiego co związane z bakaniem i jaraniem.... ta moda już dawno przemineła... także przemyśl to... to było kiedyś modne zielone liście itd.

i tu się mylisz :naughty:

ja słucham muzy która mi pasuje i nie jest ona zawsze o MJ.

Ja tej muzy słucham od .... 1995/96.

To masz coś bez jarania

WWO - Uważaj jak tańczysz

[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 12:21_________________________________________________

dokładnie to jest koleś co nie ma szacunku o o nim śpiewa :kox:

Opublikowano

masz wp***dol :polew: :polew:

Opublikowano

a jeszcze o WWO zapomniałem i chyba 1 KODEX potem już... :thumbdown:

Opublikowano

Oko akurat WWO... :good:[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 12:24_________________________________________________

Tak Kodex i cały RBK Tour... :naughty:

Opublikowano

pewnie dlatego, że to jego jedyny kawałek który słyszałeś lamusie :tongue4:

idę stąd bo się skupić nie mogę na robocie lebry

Opublikowano

tak to jest każdy raper sprzedaje się jak dziwka po 2/3 płycie. :polew:

masz wp***dol :polew: :polew:

spoko luzzzzzzz :offtopic:

Opublikowano

Ja też spadam do roboty...druga zmiana... :wallbash:

Opublikowano

pewnie dlatego, że to jego jedyny kawałek który słyszałeś lamusie :tongue4:

idę stąd bo się skupić nie mogę na robocie lebry

miałem całą kasetę... :thumbdown:
Opublikowano

Ja tez slucham HH dla mnie spoko (Yez Yez Yo, Ascetoholix, Pezet, Gramatik, Borixon, Owal Emce Dwa, Ośka, Onar, Fenomen, Płomeń 81, Tede, Donguralesko, i niektore kawalki Peji)hmm pewnie i tak o kims zapomnialem :tongue4:

Opublikowano

Ja tez slucham HH dla mnie spoko (Yez Yez Yo, Ascetoholix, Pezet, Gramatik, Borixon, Owal Emce Dwa, Ośka, Onar, Fenomen, Płomeń 81, Tede, Donguralesko, i niektore kawalki Peji)hmm pewnie i tak o kims zapomnialem :tongue4:

o Doniu :sick3:
Opublikowano

Ja tez slucham HH dla mnie spoko (Yez Yez Yo, Ascetoholix, Pezet, Gramatik, Borixon, Owal Emce Dwa, Ośka, Onar, Fenomen, Płomeń 81, Tede, Donguralesko, WWO i niektore kawalki Peji)hmm pewnie i tak o kims zapomnialem :tongue4:

o Doniu :sick3:

:bicz::bicz2: :bicz3:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.