Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poza tym my nie jesteśmy razem :gwizdanie: :gwizdanie:

To daj koledze jej numer... :naughty:

że niby ty i ja to koledzy ? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

No myślałem że jesteśmy kumplami wkońcu mamy wiele wspólnego np. najgorsze auta na forum gliwickim... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ty mnie mylisz z guru chyba :wallbash: :wallbash: poza tym nissan to nie auto..
  • Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No nie mów Krolu.... a jeszcze nie napisałem że ja padam po jednym piwie a Ty po jednym Redsie... :polew:

Opublikowano

że niby ty i ja to koledzy ? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

No myślałem że jesteśmy kumplami wkońcu mamy wiele wspólnego np. najgorsze auta na forum gliwickim... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Ty tak Krolu ma Audi :decayed:

Opublikowano

No nie mów Krolu.... a jeszcze nie napisałem że ja padam po jednym piwie a Ty po jednym Redsie... :polew:

w d*pie się poprzewracało naprawdę ... ja jakoś w zatorze nie padłem na grillu tez nie :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 23:42_________________________________________________

Miszka :drunk::pociesz:
Opublikowano

Ty ile Ty jesteś z tą swoją D Panie jebaka......i co dalej nic :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

wiedziałem, że mi doj**ie :decayed: my jesteśmy młodzi mamy jeszcze czas :cool1:

szczwany lis :kox:

zaraz mi się przypomniała Kasia i jej hasło : "a wy ile już jesteście razem" i ten error w oczach :polew: :polew: :polew: :polew:

bylem u Kasi na urodzinach wtedy co tą Astrą OPC 315HP jeździłem :kox:

Opublikowano

kędzior moja nie jedzie nigdzie :thumbdown:

to ciulowo
Opublikowano

ty mnie mylisz z guru chyba :wallbash: :wallbash: poza tym nissan to nie auto..

Ten post był inny... zmieniłeś go !!!!!!!!!!!! :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ty ile Ty jesteś z tą swoją D Panie jebaka......i co dalej nic :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

wiedziałem, że mi doj**ie :decayed: my jesteśmy młodzi mamy jeszcze czas :cool1:

szczwany lis :kox:

zaraz mi się przypomniała Kasia i jej hasło : "a wy ile już jesteście razem" i ten error w oczach :polew: :polew: :polew: :polew:

bylem u Kasi na urodzinach wtedy co tą Astrą OPC 315HP jeździłem :kox:

wiem gadałem z tobą przez tel pamiętasz? :polew: :polew:[br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 23:43_________________________________________________

Ten post był inny... zmieniłeś go !!!!!!!!!!!! :polew: :polew: :polew:

no bo bałem, się, że za to co napisałem miron mi jebnie :decayed:
Opublikowano
  • Autor

idymy jutro do Tokarni ? byłem dziś u koleżanki w Tychach :naughty: i sie tak zgadaliśmy jakoś :decayed: może weźmie jakieś koleżanki i będzie fajnie :evil:

Opublikowano

w pupie się poprzewracało naprawdę ... ja jakoś w zatorze nie padłem na grillu tez nie :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 23:42_________________________________________________

Miszka :drunk::pociesz:

się rozumie kierowniku :hi:[br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 23:44_________________________________________________

idymy jutro do Tokarni ? byłem dziś u koleżanki w Tychach :naughty: i sie tak zgadaliśmy jakoś :decayed: może weźmie jakieś koleżanki i będzie fajnie :evil:

:naughty: no właśnie tydzień temu byłem i do dziś mam piasek w butach bo tam jest plaża usypana :banan2:

Opublikowano

Gieje trzymią się razem !!!! :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ja odpadam :no:
Opublikowano

ja zaraz ewakułejszyn robie

Opublikowano
  • Autor

:naughty: no właśnie tydzień temu byłem i do dziś mam piasek w butach bo tam jest plaża usypana :banan2:

to se japonki wezme :decayed:
Opublikowano

to se japonki wezme :decayed:

chinki :decayed:[br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 23:52_________________________________________________aha ale plaża jest w jednej salce, ale ja tam balowałem do bólu bo tam było dużo lachonów, a moja z koleżankami przy stoliku :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

to kto by szedł ? :przebiegly:

pisać , a ja zdupiam spać :hi:

Opublikowano

idę w kimę :hi:

trochę spamu się zrobiło :kox:

keżor jak chcesz być cool :hi: to na Tokarnię mówi się w Tychach "Toksa" :good::polew:(dowiedziałem się ostatnio :wink4:)

no to nara :>

Opublikowano
  • Autor

:hi: :hi: :hi:

Tu masz Arek odpowiedź:

123vs.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Były fajne plany, ale pieniądze na ich realizację trzeba było na coś innego przeznaczyć, a szkoda żeby taki cukiereczek stał pod gołym niebem pół roku, rok... nawet nie wiem ile w sumie. Więc lepiej było oddać w dobre ręce. Szkoda tylko tego szukania, bo na serio cięęężko było dorwać taki egzemplarz. :(

Kamil :confused4: Mogłeś postawić gdzieś i odłożyć na późniejszy czas. Są auta co budują się kilka lat z przerwami :gwizdanie:

To jedyna słuszna buda Mk I :good:

trafił w dobre ręce :good:
Opublikowano

lece narka :hi:

Opublikowano

Też lecę. :tongue4::hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.