Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

no Miszka ,szykuj sie na lincz :polew: Stan odpisał :decayed:

ide na tuńczyka :kox:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

"Owoce, warzywa i wódka zdrożeją przez suszę" NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

dobrze , że prawie nic z tego nie spożywam :decayed:oby tylko nabiał nie podrożał :decayed:

:naughty::silacz::paker:

Opublikowano

bez warzyw i owoców da się żyć :)

ale bez wódki ? :blink: fajna ściema z tą podwyżką, znowu łatają dziurę budżetową, przecież u nas nie robią wódki z owoców :gwizdanie:

Opublikowano

ty nas będziesz musiał teraz bronić :gwizdanie:
Opublikowano

pewnie ryby też u nas "pójdą do góry" bo woda w morzach i jezior wysycha :wallbash:

Opublikowano

owoce morza też zdrożeją :tongue4:

hehe Stan im pojechał :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

witam Panie i Panów;) to ja sie przyszedłem przywitać;)

Opublikowano

ej, jakiś fajny film leci na TVN: Epidemia czy coś... to jakaś nowość, czy to ten sam film który puszcza TVN na przemian z Polsatem co 6 miechów :wallbash:[br]Dopisany: 15 Lipiec 2010, 22:28_________________________________________________

a gdzie flaszka ? :mysli:

:naughty:

Opublikowano

ej, jakiś fajny film leci na TVN: Epidemia czy coś... to jakaś nowość, czy to ten sam film który puszcza TVN na przemian z Polsatem co 6 miechów :wallbash:

nie co 6 tylko co 4miechy :polew:

Opublikowano

ej, jakiś fajny film leci na TVN: Epidemia czy coś... to jakaś nowość, czy to ten sam film który puszcza TVN na przemian z Polsatem co 6 miechów :wallbash:

nie co 6 tylko co 4miechy :polew:

dobrze, że nie co kwartał :heat:

Opublikowano

nie mów do mnie zawile :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

co 1/4 roku kalendarzowego :decayed:

Opublikowano

ej, jakiś fajny film leci na TVN: Epidemia czy coś... to jakaś nowość, czy to ten sam film który puszcza TVN na przemian z Polsatem co 6 miechów :wallbash:[br]Dopisany: 15 Lipiec 2010, 22:28_________________________________________________

a gdzie flaszka ? :mysli:

:naughty:

bimber chorwacki w sierpniu...

Opublikowano

do rana dziwczyny :hi:

Opublikowano

co 1/4 roku kalendarzowego :decayed:

czyli że ćwirtka?? :kox: no to dawaj :drunk:

:polew: :polew:

tekst z Miszkowego osiedla:

"aha i czy te wasze dzieci musza drzec tak ryje ? jak w rzezni.

i nie mowcie ze to cecha czy przywilej dzieci, bo moje siedzi cicho..

i nie ma potrzeby ujadac. moze pozakładajcie im jakies tłumiki, albo je wyciszcie :D"

taka przestroga jeśli by ktoś chciał zamieszkać w tychach :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 15 Lipiec 2010, 22:41_________________________________________________

do rana dziwczyny :hi:

eee to ja też ide :hi:
Opublikowano

a propos wczorajsszych rozmow aku padł w c**j....mam zastępczy od teścia....;/ z GM buuuuuu!!!! ale za to wyczaiłem cos jeszcze interesującego....z klimą jak wyłaczam zapłon gaszę silnik to mi coś syczy z jakby tych rurek srebrnych prawa strona komory silnika... te od AC ten z korkiem takim jakims dziwnym co sie tam chyba nabija klime czy to normalne???

Opublikowano

a propos wczorajsszych rozmow aku padł w ch***j....mam zastępczy od teścia....;/ z GM buuuuuu!!!! ale za to wyczaiłem cos jeszcze interesującego....z klimą jak wyłaczam zapłon gaszę silnik to mi coś syczy z jakby tych rurek srebrnych prawa strona komory silnika... te od AC ten z korkiem takim jakims dziwnym co sie tam chyba nabija klime czy to normalne???

klima zawsze syczy... po zgaszeniu auta i kapie z niej
Opublikowano

a propos wczorajsszych rozmow aku padł w ch***j....mam zastępczy od teścia....;/ z GM buuuuuu!!!! ale za to wyczaiłem cos jeszcze interesującego....z klimą jak wyłaczam zapłon gaszę silnik to mi coś syczy z jakby tych rurek srebrnych prawa strona komory silnika... te od AC ten z korkiem takim jakims dziwnym co sie tam chyba nabija klime czy to normalne???

Dzieki Krolu bo już miałem nasrane w gaciach ... jutro wyjzad kierunek Chorwacja... i byłem zesrany... tylko dziwi mnie ze u mnei pod autem nei ma plam po klimie w sumie, a jak wymienaialem ten aku to zauwazyłem ze mokre sa te zimne mega zimne rurki teraz nie wiem czy od rzonicy temp sie mokre robia (wewnąrrz zimno jak chu.... a na zew sa ogrzane temp powietrza i na dodatek silnika) ale soko skoro sycz to i tak ma byc to dzieki w sumei jakby byla dziura to by syczalo do konca jakby gaz wysyczal sie definitywnie. A tu syczy tylko z 5-10sek i cisza;)

Opublikowano

Dzieki Krolu bo już miałem nasrane w gaciach ... jutro wyjzad kierunek Chorwacja... i byłem zesrany... tylko dziwi mnie ze u mnei pod autem nei ma plam po klimie w sumie, a jak wymienaialem ten aku to zauwazyłem ze mokre sa te zimne mega zimne rurki teraz nie wiem czy od rzonicy temp sie mokre robia (wewnąrrz zimno jak chu.... a na zew sa ogrzane temp powietrza i na dodatek silnika) ale soko skoro sycz to i tak ma byc to dzieki w sumei jakby byla dziura to by syczalo do konca jakby gaz wysyczal sie definitywnie. A tu syczy tylko z 5-10sek i cisza;)

z rurkami tez jest ok, czasem wyglądają tak jak by na nich rosa była :wink4:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.