Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

no w chorwacji bez klimy = masakra

nie jest pewnie cieplej niż u nas teraz :decayed:
  • Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no nie powiem daje czadu ale wiesz jak na 1000 jest fajnie clodno na przekopie :kox:

Opublikowano
  • Autor

no nie powiem daje czadu ale wiesz jak na 1000 jest fajnie clodno na przekopie :kox:

tam to już grzeje jądro ziemi pewnie :tongue4:
Opublikowano

:siema: z wieczora! :naughty: Byłem na meczyku w knajpie... :gwizdanie:

Przesadziliście z tym spamem! :bicz::wink4:

Opublikowano
  • Autor

Akjam , uruchamiam Cie :decayed:

bo ja ide spać :wink4::hi:

Opublikowano
  • Autor

VINYL SHAKERZ CLUB TROPICANA

macie jeszcze na dobranoc :hi:

Opublikowano

No ale zaraz, zaraz?! ze niby co? :gwizdanie: :wink4:[br]Dopisany: 16 Lipiec 2010, 00:04_________________________________________________No też spadam bo co tak sam będę tu siedział... :wink4::tongue4:

:hi:

Opublikowano

a propos wczorajsszych rozmow aku padł w ch***j....mam zastępczy od teścia....;/ z GM buuuuuu!!!! ale za to wyczaiłem cos jeszcze interesującego....z klimą jak wyłaczam zapłon gaszę silnik to mi coś syczy z jakby tych rurek srebrnych prawa strona komory silnika... te od AC ten z korkiem takim jakims dziwnym co sie tam chyba nabija klime czy to normalne???

klima zawsze syczy... po zgaszeniu auta i kapie z niej

Dzieki Krolu bo już miałem nasrane w gaciach ... jutro wyjzad kierunek Chorwacja... i byłem zesrany... tylko dziwi mnie ze u mnei pod autem nei ma plam po klimie w sumie, a jak wymienaialem ten aku to zauwazyłem ze mokre sa te zimne mega zimne rurki teraz nie wiem czy od rzonicy temp sie mokre robia (wewnąrrz zimno jak chu.... a na zew sa ogrzane temp powietrza i na dodatek silnika) ale soko skoro sycz to i tak ma byc to dzieki w sumei jakby byla dziura to by syczalo do konca jakby gaz wysyczal sie definitywnie. A tu syczy tylko z 5-10sek i cisza;)

syczy, bo w grupie samochodów grupy VW zastosowano takie rozwiązanie ( zawór upustowy bodajże)

a to, że nie masz plamy pod autem to się nie przejmuj, pewnie woda leci Ci gdzieś podszybiem pod fotel przedni i wkrótce zacznie robić Ci się grzyb :tongue4:

[br]Dopisany: 16 Lipiec 2010, 08:27_________________________________________________

:polew:

[br]Dopisany: 16 Lipiec 2010, 08:27_________________________________________________a poza tym to :bry:

Opublikowano

Bamboleo guy

:polew: :polew:

Opublikowano

Bamboleo guy

:polew: :polew:

ej, miałaś nie wrzucać filmiku z naszych wczorajszych zabaw, nie wszyscy muszą wiedzieć, że lubimy karaoke :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

jakby ktoś chciał, żebym mu spr historię napraw w jego samochodzie to w miarę możliwości mogę to zrobić

jak ktoś chętny to wysłać mi nr VIN smsem :naughty:

co do ceny, zawsze możemy się dogadać :polew: ( co łaska od 50 zł) :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Lipiec 2010, 08:38_________________________________________________

współczuje Ci mieszkać na tym osiedlu ( drą tam mordy na balkonie podczas meczu LM i w ogóle)

Opublikowano

jakby ktoś chciał, żebym mu spr historię napraw w jego samochodzie to w miarę możliwości mogę to zrobić

co do ceny, zawsze możemy się dogadać :polew: ( co łaska od 50 zł) :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Lipiec 2010, 08:38_________________________________________________

współczuje Ci mieszkać na tym osiedlu ( drą tam mordy na balkonie podczas meczu LM i w ogóle)

ja chcę, VIN zaraz prześlę ale pod jednym warunkiem, że nikomu nie powiesz o przeszłości mojego auta tylko mnie, no chyba że był bez dzwona, jednoczęściowy i serwisowany w aso...

co do osiedla to noł koments, wieśniaki myślą, że jak mieszkają na nowym osiedlu to już c**j wie co i h*j wie kim są, a to zwykłe pastuchy...

Opublikowano

ja chcę, VIN zaraz prześlę ale pod jednym warunkiem, że nikomu nie powiesz o przeszłości mojego auta tylko mnie, no chyba że był bez dzwona, jednoczęściowy i serwisowany w aso...

co do osiedla to noł koments, wieśniaki myślą, że jak mieszkają na nowym osiedlu to już ch***j wie co i h*j wie kim są, a to zwykłe pastuchy...

spoko, tajemnice zachowam dla siebie ( jak ksiądz na spowiedzi) :decayed:

aha, pamiętaj, że VIN jest siedemnasto cyfrowy, jak będziesz miał zatarte kilka liczb to po ptokach :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

co do osiedla to noł koments, wieśniaki myślą, że jak mieszkają na nowym osiedlu to już ch***j wie co i h*j wie kim są, a to zwykłe pastuchy...

spoko, tajemnice zachowam dla siebie ( jak ksiądz na spowiedzi) :decayed:

aha, pamiętaj, że VIN jest siedemnasto cyfrowy, jak będziesz miał zatarte kilka liczb to po ptokach :gwizdanie: :polew:

przeca w dowodzie jest :wink4: już posłałem eSke

Opublikowano
Opublikowano

Opublikowano

Stan widzę zarobiony, Adrenalina też, Miszka jak zawsze... :gwizdanie: A poza tym to co słychać? :naughty:

Adrenalina!!! Bamboleyo jest gites! :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:siema:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.