Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co tam kędzieżawy?? :decayed: :decayed:

a leci jakoś hehe

pikachu9.gif[br]Dopisany: 18 Lipiec 2010, 13:12_________________________________________________

myślałem, ze ona spadnie :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 18 Lipiec 2010, 15:41_________________________________________________jakie to prawdziwe :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

http://demotywatory.pl/1890136/Zaliczyles

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam,

Klubowicze potrzebna pilna pomoc. Wiem, ze to może nie ten temat, ale jeśli tylko to możliwe to proszę o pomoc.

Jadę z północy na urlop w góry i moja cztery oooo odmówiły posłuszeństwa. Padła linka łącząca pedał gazu z potencjometrem. Wymontowałem to ale i tak nie jestem w stanie sam nic z tym zrobić z braku części, narzędzi i pomyślunku. Utkwiłem 20km od Katowic. Czy ktoś z was jest w stanie mi pomóc? Mam jakiś kontakt do gościa, który może przyjechać po mnie jutro lawetą i zawieźć mi auto do mechanika, który i tak nie wiadomo czy to zrobi i przede wszystkim czy dostanie części. Może ktoś z was posiada takie części albo może wiedzę i narzędzia, żeby to naprawić. Auto 95r. 1,9 TDI, 1Z.

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Opublikowano

co tam porabiata?? ale fajna pogoda fajnie chłodniutko :decayed:

Opublikowano

no do mnie właśnie dochodzi jakaś burza z piurunami, chłodniutko po całym dniu 30oC

Opublikowano

:siema: wreszcie wróciłem :naughty:

a teraz zimny lech i odpoczynek ;)

no do mnie właśnie dochodzi jakaś burza z piurunami, chłodniutko po całym dniu 30oC

co do tej burzy to będziesz miał przerąbane bo właśnie wróciłem z twoich okolic i w Łapczycach wiele domów zostało zalanych...

Opublikowano

nLb4J.jpg

Opublikowano

pojechałem z kumplem do jego laski odebrać od niej klucze do jego chaty... i myślałem, że padnę... na jego tekst oddaj mi klucze, my się rozstajemy a ona mu - "nie ma takiej opcji" :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

pojechałem z kumplem do jego laski odebrać od niej klucze do jego chaty... i myślałem, że padnę... na jego tekst oddaj mi klucze, my się rozstajemy ona mu - "nie ma takiej opcji" :polew: :polew: :polew:

hehe krótka piłka :polew: :polew:
Opublikowano
:hi: Krolu na spota mam ci fotel przywieźć ?
Opublikowano

hmm, tzn tak mnie i tak teraz nie będzie :naughty: :naughty: (choć to zależy od pogody)
Opublikowano

hmm, tzn tak mnie i tak teraz nie będzie :naughty: :naughty: (choć to zależy od pogody)

raczej od D a nie od pogody :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

wręcz mogę powiedzieć, że nie spieszy mi się, z nim :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Lipiec 2010, 20:35_________________________________________________

raczej od D a nie od pogody :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ty jesteś D :kox: :kox: właśnie jak będzie pogoda to jade się do niej na działkę opalać :naughty: :naughty: :naughty:
Opublikowano
  • Autor

wręcz mogę powiedzieć, że nie spieszy mi się, z nim :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Lipiec 2010, 20:35_________________________________________________

ty jesteś D :kox: :kox: właśnie jak będzie pogoda to jade się do niej na działkę opalać :naughty: :naughty: :naughty:

opalać to sie na solarium można :decayed: chyba jedziesz sie "opalać" :tongue4:
Opublikowano

no dobra "opalać" a jak będzie deszcz to pojadę "moknąć" :naughty: :naughty: :naughty: - kuźwa 3 dni bez forum... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Opublikowano

no dobra "opalać" a jak będzie deszcz to pojadę "moknąć" :naughty: :naughty: :naughty: - kuźwa 3 dni bez forum... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

stracisz moderatora przez to :decayed:

Opublikowano

mogą mi nawet klubowicza wziąć :naughty: :naughty: :naughty:
Opublikowano

zgłoszę to na pewno :P

Opublikowano

zgłoszę to na pewno :P

ok, a ja d. powiem, że to dla niej zrezygnowałem z klubowicza :kox: :kox:
Opublikowano
  • Autor

panie K ,czemu nie piszesz Daria ? :mysli:

Opublikowano

panie K ,czemu nie piszesz Daria ? :mysli:

bo ma za długie imię :polew: :polew: :polew:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.