Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
gaz wychodzi taniej niż klekot

nie zawsze :wink4:

no ale za to od benzyny to już na bank :decayed:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wychodzi na to że jak chcesz zapytać o instalacje to jest jeden wątek w którym się to robi

:polew: :polew:

no tak jest kędzior ale ty nie śmigasz po technicznym :yeah: więc możesz nie wiedzieć :cool1:

leszczu :polew:

aś się go czepił

prosty chłopak więc może się nie znać

Ty jako stary Gazownik powinieneś rada koledze służyć a nie sie z niego napierdalać

wsytdź się MIszka albo Miszak jak mawia Miron :polew: :polew: :polew::tongue4::wink4:

Opublikowano

Max bo po kropku dostaniemy jak mnie będziesz wk***iał :decayed:

a Kędziorowi napisałem żeby zakładał....ja jak kupiłem moje padło to po 2 tygodniach już LPDŻI już siedziało :kox:

Opublikowano

ale od CNG juz nie :tongue4:

:decayed:

Opublikowano

ale od CNG juz nie :tongue4:

:decayed:

i od roweru też nie :kox:

Opublikowano

a Kędziorowi napisałem żeby zakładał....ja jak kupiłem moje padło to po 2 tygodniach już LPDŻI już siedziało :kox:

tu też nominują do Kropki

myślałem że tylko na technicznym albo ogólnopolskim :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:

Opublikowano

tu też nominują do Kropki

myślałem że tylko na technicznym albo ogólnopolskim :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:

jak JA cię pojadę to nominują :tongue4:

Opublikowano

aś się go czepił

prosty chłopak więc może się nie znać

Ty jako stary Gazownik powinieneś rada koledze służyć a nie sie z niego nap***ać

wsytdź się MIszka albo Miszak jak mawia Miron :polew: :polew: :polew::tongue4::wink4:

Miszka dostanie z barana to się uspokoi :decayed::wink4:

ja też byłem przygotowany na założenie gazu, ale że mało jeździłem to odłożyłem to, a że teraz muszę śmigać kawał drogi codziennie to trzeba zmniejszyć wydatek :wink4:
Opublikowano

a ja prawdopodobnie od września będę podupcał znów Yarisem :kox: 1.0

Opublikowano
ja też byłem przygotowany na założenie gazu, ale że mało jeździłem to odłożyłem to, a że teraz muszę śmigać kawał drogi codziennie to trzeba zmniejszyć wydatek

za ta kase mozesz kupic drugiego, malego dupowoza :gwizdanie:

Opublikowano

a jednak wielki "com back" małego człowieczka

:tongue4:

Opublikowano

a jednak wielki "com back" małego człowieczka

:tongue4:

:embarrassed:

Opublikowano

stegna.jpg

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: no nie mogę :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ja też byłem przygotowany na założenie gazu, ale że mało jeździłem to odłożyłem to, a że teraz muszę śmigać kawał drogi codziennie to trzeba zmniejszyć wydatek

opłata dwóch aut za droga :wink4:
Opublikowano

stegna.jpg

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: no nie mogę :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

kędzior czy to ty czy mam omamy jakieś

:kox: :kox: :kox:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

stegna.jpg

z tym człowiekiem piłem wóde w BT :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

stegna.jpg

z tym człowiekiem piłem wóde w BT :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ale że co twój chłopak bo nie wiem jak mam to odebrać takie zdjecia ci podesłał z wakacji czy ty stałeś za obiektywem aparatu :mysli: :mysli: :mysli: :mysli:

:wink4:

Opublikowano

wychodzi na to że jak chcesz zapytać o instalacje to jest jeden wątek w którym się to robi

na tym forum jesli chodzi o gaz zauważyłem to, że każdy ma taką instalacje to ja poleca a reszta jest fe... :) i tak wszystko wychodzi w praniu, a Kędzior u mojego gaziarza gwarantuje Ci profeske, zreszta widziales, jechales moja fura na gazie

Opublikowano

ale że co twój chłopak bo nie wiem jak mam to odebrać takie zdjecia ci podesłał z wakacji czy ty stałeś za obiektywem aparatu :mysli: :mysli: :mysli: :mysli:

przegladałem wątek battalionu i tam była to fota więc mówię trza ją wkleić to polejemy :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

na tym forum jesli chodzi o gaz zauważyłem to, że każdy ma taką instalacje to ja poleca a reszta jest fe... :) i tak wszystko wychodzi w praniu, a Kędzior u mojego gaziarza gwarantuje Ci profeske, zreszta widziales, jechales moja fura na gazie

i tak ci się zmuli

:tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

i tak ci się zmuli

:tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

zobaczymy na nastepnym spocie :tongue4: :tongue4:

a jak sie zamuli to wsadze 2.7 :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.