OKO Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 siema wasze zdrowie solenizanci :beer1: i nie narodzonych dzieci chłopaki krótka piłka.... ślizgamy się gdzieś?? talib to dajesz na wioche do mnie a tu są bielutkie drogi :evil: :evil: :evil:
Pucek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Dobrze że jest śnieg. Nie wiem jak inne parkingi ale na realu u mnie zrobili takie ścieżki a z reszty usypali takie kupy my wczoraj na Arenie sami odśnieżaliśmy, było miejsce gdzie nikt nigdy nie parkował i gdzie nikt nie wjeżdżał, ale wjechało 4x Quattro + 1x 4motion i było git, wtedy wjechały beemki, jakieś meśki, omegi i pod koniec przyjechał lancer "X"
OKO Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Dobrze że jest śnieg. Nie wiem jak inne parkingi ale na realu u mnie zrobili takie ścieżki a z reszty usypali takie kupy my wczoraj na Arenie sami odśnieżaliśmy, było miejsce gdzie nikt nigdy nie parkował i gdzie nikt nie wjeżdżał, ale wjechało 4x Quattro + 1x 4motion i było git, wtedy wjechały beemki, jakieś meśki, omegi i pod koniec przyjechał lancer "X" no to luz a co piłeś :?: :polew:
akjam Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 No więc tak. Życzonka dla Barbry z okazji Barbry. Życzenia dla Barbry i Stana z okazji macierzyństwa. Co do ślizgania to właśnie wróciłem z wycieczki Quadem! 4x4 daje radę ale na tylnym napędzie to są dopiero drifty!!! :kox:
mech15 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 ZOSTANĘ OJCEM :drool: gratulejszyn :oklaski: teraz masz kilka miechów bez zabezpieczania się :gwizdanie: :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Życzonka dla Barbry z okazji Barbry. Życzenia dla Barbry i Stana z okazji macierzyństwa. rowniez sie dolaczam, najlepszego
Pucek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Dobrze że jest śnieg. Nie wiem jak inne parkingi ale na realu u mnie zrobili takie ścieżki a z reszty usypali takie kupy my wczoraj na Arenie sami odśnieżaliśmy, było miejsce gdzie nikt nigdy nie parkował i gdzie nikt nie wjeżdżał, ale wjechało 4x Quattro + 1x 4motion i było git, wtedy wjechały beemki, jakieś meśki, omegi i pod koniec przyjechał lancer "X" no to luz a co piłeś :?: :polew: Panie OKO ...
akjam Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Co to taka cisza? Stan opija to, że jest zdrowy i jego nasienie wreszcie znalazło dla siebie miejsce... górnicy opijają barbórkę... A reszta?
keżor Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 ZOSTANĘ OJCEM :drool: gratuluje a zkim wpadłeś ?
akjam Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 ZOSTANĘ OJCEM :drool: gratuluje a zkim wpadłeś ? :polew:
Adrenalina Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Co to taka cisza? Stan opija to, że jest zdrowy i jego nasienie wreszcie znalazło dla siebie miejsce... górnicy opijają barbórkę... A reszta? a reszta się przygląda jak górnicy i niedoszli ojcowie piją :gwizdanie:
OKO Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Co to taka cisza? Stan opija to, że jest zdrowy i jego nasienie wreszcie znalazło dla siebie miejsce... górnicy opijają barbórkę... A reszta? a reszta się przygląda jak górnicy i niedoszli ojcowie piją :gwizdanie: dlaczego "niedoszli ojcowie" :?:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 18:38_________________________________________________gratulacje
Adrenalina Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 bo ojcem bedzie jak szczęśliwie donoszę
OKO Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 bo ojcem bedzie jak szczęśliwie donoszę już widzę jak Kędzior zostaje Ojcem Chrzestnym
Pucek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Basia, bądź dobrej myśli Kędzior i ojciec chrzestny :decayed: nie widzę tego nie wszyscy górnicy piją
Adrenalina Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Basia, bądź dobrej myśli Kędzior i ojciec chrzestny :decayed: nie widzę tego nie wszyscy górnicy piją łączymy się z Toba w bólu ale jakby Ci się nudziło to wiesz... :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Basia, bądź dobrej myśli Kędzior i ojciec chrzestny :decayed: nie widzę tego nie wszyscy górnicy piją łączymy się z Toba w bólu ale jakby Ci się nudziło to wiesz... :gwizdanie: nudziło? no nudzi mi się ale jutro muszę iść do pracy ale dzięki
Seski Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 basia, stan gratulujemy! basia abstynencji wspolczujemy... ps.
Adrenalina Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 dzięki ludziska a Wy się starajcie, bo jak widać ostatnio przynależność do Katowickich zobowiązuje
keżor Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 dzięki ludziska a Wy się starajcie, bo jak widać ostatnio przynależność do Katowickich zobowiązuje no tyle ludzi powpadało , że sie ciesze , że już nie jestem z Martą :polew:
Rekomendowane odpowiedzi