Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co kupić a co można wypożyczyć. Spodnie na pewno kupić :decayed:

spodnie musisz miec i kurtke jakas w miare nie przemakalna pod kurtke jakas bluze albo cos termicznego jak masz albo sobie kup a reszte wyporzyczysz narty lub deske kijki do nart ja potrzeba buty gogle :wink4:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 16:38_________________________________________________

ja w zeszłym sezonie kupiłem spodnie, rękawiczki, czapkę...

jeździłem w normalnej kurtce, teraz kupiłem kurtkę, widziałem też fajne spodnie w makro, atomic za 250 zł w promocji...

miałem w tym sezonie kupować swój sprzęt, ale jeszcze się wstrzymam

Bulczas, kup sobie coś bardziej firmowego, a nie jakieś HI-TEC :wink4:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 16:36_________________________________________________w decathlonie nie ma nic ciekawego :)

w Makro jest 3 razy więcej tego typu sprzętu!

Nie mam karty żeby jechać do makro ;(

ja mam karte jak cos potrzeba :kox: :kox:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jeździłem w normalnej kurtce, teraz kupiłem kurtkę, widziałem też fajne spodnie w makro, atomic za 250 zł w promocji...

Bulczas, kup sobie coś bardziej firmowego, a nie jakieś HI-TEC :wink4:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 16:36_________________________________________________w decathlonie nie ma nic ciekawego :)

Nie wiem czy nie można wyrobić jakiejś jednorazowej? :mysli:
Opublikowano

no i oczywiste rekawiczki i czapke :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 16:40_________________________________________________

Nie wiem czy nie można wyrobić jakiejś jednorazowej? :mysli:

panowie ja mam karte jak cos chcecie kupic nie ma problemu

Opublikowano

no i oczywiste rekawiczki i czapke :gwizdanie:

:good:
Opublikowano

makro odpada bo do Knurowa i do makro to nie po drodzę :polew: Czyli chyba zostaje Go-sport. Rekawiczki i takie tam są. Założy się polar i będzie git

Opublikowano

hi-tec dojebana firma :kox::decayed:
Opublikowano

W realu Czeladź - była promocja w Hi-Mountain. za***isty sprzęt! :kox::good: Możesz Bulczas podjechać tam.

Opublikowano

Mega wybór, mega ceny, mega jakośc... = MAKRO

Opublikowano

no wiec nie siedz przed kompem tylko wal do sklepu :wink4:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 16:48_________________________________________________

no rzeczywiscie tez mi sklep z sprzetem :wallbash:

Opublikowano

Już się zbieram :tongue4:

Opublikowano

A ja jadę do kina... Si ja lejter. :wink4: Dam znać wieczorkiem co i jak. :good:

no wiec nie siedz przed kompem tylko wal do sklepu :wink4:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 16:48_________________________________________________

:gwizdanie:
Opublikowano

ja tez sie zbieram do piwnicy po sprzet :kox: :kox:

Opublikowano

Diman, ale to prawda, w takim decathlonie byłem i widziałem, z gogli są tylko 2 firmy, w makro conajmniej 6 firm i to takich jak uvex

ciuchy to samo, w decathlonie cienkie chińskie szmaty, a w Makro dużo firm w dobrych cenach :)

[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 16:52_________________________________________________a ja ciiulam dmuchać w zbiornik chłodzenia :angry:

Opublikowano

W K-ach na Placu Wolności -od strony gliwickiej :mysli: jest za***isty sklep ze sprzętem narciarskim, snowboardy, łyżwy, etc... :kox:

Opublikowano

No zdziwił byś sie ile maja sprzętu i w jakich cenach.... :good: :good: :good:

Opublikowano

wiem ze maja tego duzo tez tam bylem chodzi mi tylko o to ze makro to raczej nie jest profi sklep do tego typu zakupow :przebiegly:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 17:03_________________________________________________no i sprzet przyniesiony odswiezony i czeka na wyjazd :kox:

Opublikowano

wiem ze maja tego duzo tez tam bylem chodzi mi tylko o to ze makro to raczej nie jest profi sklep do tego typu zakupow :przebiegly:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 17:03_________________________________________________no i sprzet przyniesiony odswiezony i czeka na wyjazd :kox:

Dimek może spróbujesz sił na jednej desce???? :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Dimek może spróbujesz sił na jednej desce???? :naughty: :naughty: :naughty:

nie mam od kogo przymierzyc a wyporzyczal nie bede bo nie wiem czy mi spasi :gwizdanie:

Opublikowano

Już się zbieram :tongue4:

kup no mi jaką krate browara czy coś :decayed:

Diman, ale to prawda, w takim decathlonie byłem i widziałem, z gogli są tylko 2 firmy, w makro conajmniej 6 firm i to takich jak uvex

gogle to sobie weź z roboty :gwizdanie:
Opublikowano

w makro jest kiła moim zdaniem :thumbdown:

i mam wrażenie, że tam jest zawsze drożej :gwizdanie:

Swego czasu w sklepach Tchibo mieli dobry sprzęt narciarski :) poważnie :good:

Bulczas na pierwszy raz możesz wejść nawet na real czy właśnie do Tchibo i tam kupić spodnie i kurtkę.

Pod to jakiś polar,mycka, rękawiczki, narciarskie skarpety. Wypożyczysz sobie gogle, deche i jazda :kox:

A co do miejsca, to jeżeli pojedzie Akjam, to raczej miejsca juz nie mam :confused4:

zapytaj Mirona :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.