diman Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 jak tam zdrówko Tatuś ? u mnie dobrze dziękuje a jak u mamusi brzuszek juz widac co
Adrenalina Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 jak tam zdrówko Tatuś ? u mnie dobrze dziękuje a jak u mamusi brzuszek juz widac co no tak ... coś mnie użądliło i teraz puchnę
diman Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 jak tam zdrówko Tatuś ? u mnie dobrze dziękuje a jak u mamusi brzuszek juz widac co no tak ... coś mnie użądliło i teraz puchnę użądlił cie stasiu a puchniesz bo się nie wydostał na czas :gwizdanie: :>
keżor Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Opublikowano 14 Lutego 2011 siema , życze wszystkim wesołych świąt
Adrenalina Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 jak tam zdrówko Tatuś ? u mnie dobrze dziękuje a jak u mamusi brzuszek juz widac co no tak ... coś mnie użądliło i teraz puchnę użądlił cie stasiu a puchniesz bo się nie wydostał na czas :gwizdanie: :> jak tam Kasiula?
diman Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 jak tam zdrówko Tatuś ? u mnie dobrze dziękuje a jak u mamusi brzuszek juz widac co no tak ... coś mnie użądliło i teraz puchnę użądlił cie stasiu a puchniesz bo się nie wydostał na czas :gwizdanie: :> jak tam Kasiula? spoko czuje się dobrze, spuchła również dobrze i ciągle puchnie ale w normach nic ponadto co cza
Adrenalina Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 jak tam zdrówko Tatuś ? u mnie dobrze dziękuje a jak u mamusi brzuszek juz widac co no tak ... coś mnie użądliło i teraz puchnę użądlił cie stasiu a puchniesz bo się nie wydostał na czas :gwizdanie: :> jak tam Kasiula? spoko czuje się dobrze, spuchła również dobrze i ciągle puchnie ale w normach nic ponadto co cza pozdrów ją
diman Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 jak tam zdrówko Tatuś ? u mnie dobrze dziękuje a jak u mamusi brzuszek juz widac co no tak ... coś mnie użądliło i teraz puchnę użądlił cie stasiu a puchniesz bo się nie wydostał na czas :gwizdanie: :> jak tam Kasiula? spoko czuje się dobrze, spuchła również dobrze i ciągle puchnie ale w normach nic ponadto co cza pozdrów ją dziękuje również cie pozdrawia bo siedzi koło mnie
Adrenalina Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 dziękuje również cie pozdrawia bo siedzi koło mnie dzięki to kiedy dokładnie 'wypluwa'? ...w kwietniu, tak?
diman Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 dziękuje również cie pozdrawia bo siedzi koło mnie dzięki to kiedy dokładnie 'wypluwa'? ...w kwietniu, tak? tak początek kwietnia już powinien być mały diman na świecie :kox: wiec po bukowinie znów będzie okazja do picia
Adrenalina Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 o kurczę ... to już lada moment a ja jeszcze nawet nie na półmetku
Bulczas Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Kuźwa co to kółko rodzicielskie Wiem że tu o motoryzacji nie ma nic ale są inne ciekawsze tematy
diman Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 o kurczę ... to już lada moment a ja jeszcze nawet nie na półmetku no i dobrze my przejdziemy początek i damy wskazówki [br]Dopisany: 14 Luty 2011, 11:18_________________________________________________ Kuźwa co to kółko rodzicielskie Wiem że tu o motoryzacji nie ma nic ale są inne ciekawsze tematy słaba d*pa kolego a poza tym [br]Dopisany: 14 Luty 2011, 11:18_________________________________________________dobra spadam do garażu miłego dnia
OKO Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 dobra spadam do garażu miłego dnia już ze swoją wytrzymać nie umiesz, te hormony :gwizdanie:
akjam Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Diman co zaś będziesz robił w tym garażu?
Kędzior Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 siemka, ja jeszcze dzisiaj musialem wziasc wolne ale mam nadzieje ze jutro juz bedzie ok jak ja nie cierpię poniedziałku :sick3: ciekawe jak tam u Stasia :> jeszcze śpi ... nic ciekawego :gwizdanie: hehe czyli urlop pewnie jeszcze dzisiaj poprawi :>
Adrenalina Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 siemka, ja jeszcze dzisiaj musialem wziasc wolne ale mam nadzieje ze jutro juz bedzie ok jak ja nie cierpię poniedziałku :sick3: ciekawe jak tam u Stasia :> jeszcze śpi ... nic ciekawego :gwizdanie: hehe czyli urlop pewnie jeszcze dzisiaj poprawi :> JA MU DAM ! :bicz3:
Rekomendowane odpowiedzi