Seski Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 no niby zyje chodzaz bardziej vegetuje...
stanley Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 witam to teraz wspólne śniadanko, co ?
diman Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 witam to teraz wspólne śniadanko, co ? no napewno ale jak sie mamusia obudzi dalem jej pospac jeszcze
Seski Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 no juz sie wystraszylem ze ty i stasiu bedziecie mieli wspolne sniadanko...
Seski Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 w ogole co za mlotek wymyslil umieszczenie termostatu na dole... :/ nie spodziewalem sie tego... ale przynajmniej caly plyn sobie wymienilem...
Miszka82 Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 muszę się zebrać do roboty ale w c**j mi się nie chce
OKO Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 znajdź inną buźkę :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: : :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
diman Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 znajdź inną buźkę :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: : :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: dobry rebusik żeś se wykminił :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 grisza takim to dobrze... Diman a tak apropo, jeszcze raz dziękuje ze skasowanie Poduchy :-) Zamówiłem sobie już kabelek u Siemiana, także....
diman Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 grisza takim to dobrze... Diman a tak apropo, jeszcze raz dziękuje ze skasowanie Poduchy :-) Zamówiłem sobie już kabelek u Siemiana, także.... spoko nie ma za co jak cos to sie polecam
akjam Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 A mnie coś qr** rozłożyło! Leże i zdycham!
diman Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 A mnie coś q***wa rozłożyło! Leże i zdycham! dziabnij sznapsa albo herbatkę z prądem :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi